HerNews.gr
Διεθνή

Τομ Κρουζ: Κάνει ένα από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα στον κόσμο για το Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ έκανε ένα ακόμη κόλπο που αψηφά τον θάνατο.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε την Πέμπτη, ο Τομ Κρουζ φαίνεται να πετά με ταχύτητα από την πλαγιά ενός βουνού στη Lake District του Ηνωμένου Βασιλείου για το “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”.

Το περιέγραψε ως «ένα από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα στον κόσμο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise)

Το Speed ​​Flying είναι παρόμοιο με το αλεξίπτωτο πλαγιάς (παραπέντε), αλλά χρησιμοποιεί ένα φτερό για να πετάξει γρήγορα σε λόφους. Ενώ το αλεξίπτωτο πλαγιάς συμβαίνει μέσω γαλήνιας ολίσθησης και πτήσεων στα ύψη, οι πτήσεις ταχύτητας χρησιμοποιούν φτερά που είναι μικρότερα από τα αλεξίπτωτα πλαγιάς και περιλαμβάνουν ταξίδια υψηλής ταχύτητας, σύμφωνα με τη Βρετανική Ένωση Αλεξίπτωτου και Παραπέντε.

«Είναι ένα όμορφο και ευαίσθητο άθλημα», λέει στο βίντεο ο σκηνοθέτης του «Mission: Impossible – Dead Reckoning», Christopher McQuarrie και εξήγησε πώς αυτός και άλλοι κινηματογραφιστές πέτυχαν να γυρίσουν δυναμικά πλάνα για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Ο McQuarrie μοιράστηκε επίσης μερικές από τις προκλήσεις που προέκυψαν με τη μαγνητοσκόπηση του Τομ Κρουζ να κάνει το κόλπο, οι οποίες περιελάμβαναν να βρουν που να τοποθετήσουν τις κάμερες και να αναπτύξουν το δικό τους σύστημα αντίζυγο για το speed flyer και στοιχεία καιρού.

«Τα γυρίσματα δίπλα σε βράχους φαίνονται πολύ όμορφα», είπε ο McQuarrie. «Πίσω από τα παρασκήνια, ήμασταν σε απόλυτο τρόμο».

«Είναι πραγματικά μια μοναδική περιπέτεια», πρόσθεσε.

Ο Κρουζ είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στα δικά του τρελά ακροβατικά για ταινίες. Τον Δεκέμβριο, κυκλοφόρησε ένα βίντεο του σε ένα ελικόπτερο ακριβώς πριν πηδήξει από αυτό για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές για το “Top Gun: Maverick”, ενώ μιλούσε στους θαυμαστές για το “Mission Impossible: Dead Reckoning”.

«Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε να σας διασκεδάσουμε», λέει ο Κρουζ ενώ πέφτει ελεύθερα. «Είναι πραγματικά η τιμή μιας ζωής. Πολύ τυχερός… Τα λέμε στον κινηματογράφο!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκαν από το δικαστήριο οι ισχυρισμοί του εναντίον Βρετανού εκδότη ότι του χάκαρε το τηλέφωνο

HerNews ka

Vogue: Κυκλοφορεί με μοβ εξώφυλλο, τιμώντας τη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ

Her News

Barbie: Η φωτογραφία του Ryan Gosling με πλατινέ μαλλιά

Her News b