HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Πιθανές αιτίες που ο σύντροφός σας δεν θέλει σεξ όπως παλιά

Στην αρχή μιας σχέσης, το σεξ είναι συνήθως στα καλύτερά του. Αλλά αν περνάτε μια περίοδο ξηρασίας, μπορεί να αναρωτιέστε γιατί ο σύντροφός σας δεν θέλει σεξ, όπως παλιά. Μπορεί να είναι κάτι που σίγουρα δεν σας αρέσει, αλλά δεν χρειάζεται να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ίσως οι δυο σας να θέλετε απλώς σεξ σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ή να πρέπει να βρείτε πώς να τονώσετε τη σεξουαλική σας ορμή.

Η κοινωνία μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι αφύσικο αν ένας άντρας δεν θέλει σεξ όλη την ώρα. Αν ο σύντροφός σας δεν θέλει συχνά σεξ, μπορεί να σκεφτείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με εσάς, ότι δεν σας θέλει πλέον ή ότι θα καταλήξετε να χωρίσετε.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι φυσιολογικό η σεξουαλική οικειότητα να αλλάζει κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σχέσης, ειδικά μιας μακροχρόνιας σχέσης. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας αποφεύγει το σεξ πιο τακτικά και αυτό σας επηρεάζει αρνητικά, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σχετικά με αυτό.

Ακολουθούν οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους ο σύντροφός σας, δεν έχει την ίδια διάθεση, όπως παλιά.

Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει

Η ζωή μπορεί να γίνει πιο απαιτητική, και ως αποτέλεσμα, το σεξ μπορεί να έρθει σε δεύτερη μοίρα. Ειδικά αν έχετε παιδιά, μπορεί να μην είναι στο μυαλό του να γυρίσει σπίτι από τη δουλειά και να ξεκινήσει αμέσως το σεξ. Επίσης, μερικές φορές, ο ύπνος είναι προτιμότερος.

Το κλειδί εδώ είναι να καταλάβετε ότι οι προτεραιότητές σας είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Αυτό δεν είναι κάτι καταστροφικό για τη σχέση σας. Η συχνότητα του σεξ και η προτεραιότητα που του δίνετε αλλάζει και ρέει στον κύκλο ζωής τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες».

Είναι στρεσαρισμένος

Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σχέσης, θα υπάρξουν στιγμές που είναι πολύ πιο αγχωτικές από άλλες. Δύο μεγάλες αιτίες αυτού του άγχους είναι η δουλειά και τα χρήματα. 

Είναι σύνηθες για τα ζευγάρια να τσακώνονται για τα χρήματα ή την ασφάλεια της εργασίας. Αυτές οι μικρές διαφωνίες μπορούν να αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, μπορεί να φτάσουν σε σημείο που να επηρεάσουν την επιθυμία για σεξ.

Αν ο άντρας σας δεν έχει έντονη σεξουαλική επιθυμία κάντε μια συζήτηση μαζί του. Επίσης αφιερώστε περισσότερο χρόνο, κάντε πράγματα ως ζευγάρι και πάρτε εσείς τον έλεγχο στην κρεβατοκάμαρα!

Ανοργασμία: Η απουσία οργασμού στις γυναίκες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποχή από το σεξ: Επηρεάζει τελικά την υγεία;

Her News

Λόγοι που ο σύντροφός σου μπορεί να μην θέλει σεξ

Her News

Έρευνα απέδειξε πως όσοι φορούν κάλτσες στο σεξ έρχονται πιο συχνά σε οργασμό!

HerNewskl