HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Λόγοι που ο σύντροφός σου μπορεί να μην θέλει σεξ

Η υγιής σεξουαλική ζωή είναι σημαντική για τους περισσότερους ανθρώπους, γι’ αυτό μπορεί να αισθάνεστε ανησυχία αν ο φίλος σας δεν θέλει σεξ. Το μυαλό σας μπορεί να τρέχει σε διάφορα σενάρια και τους χειρότερους πιθανούς λόγους που δεν ενδιαφέρεται για το σεξ.

Αλλά μην αφήνετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους το ενδιαφέρον του για το σεξ μπορεί να έχει μειωθεί τελευταία.

1. Είναι δυστυχισμένος στη σχέση σας

Ένας λόγος που ο φίλος σας μπορεί να μην θέλει σεξ είναι, δυστυχώς, η δυσαρέσκεια με τη σχέση σας. Μπορεί να έχει αμφιβολίες για τη σχέση ή να βιώνει αρνητικά συναισθήματα που δεν είναι σίγουρος πώς να δείξει. Εάν αισθάνεται έτσι για λίγο, μπορεί να είναι πιο κοντά στο να χωρίσει μαζί σας παρά να τα καταφέρει κι έτσι ενδιαφέρεται λιγότερο για το σεξ από ό,τι κάποτε.

Δυστυχώς, η έλλειψη ενδιαφέροντος για το σεξ μπορεί να σημαίνει ότι ένας άντρας δεν ενδιαφέρεται πλέον για εσάς ή για τη διατήρηση της σχέσης σας, αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που μπορεί να μην θέλει πια σεξ. Επομένως, σίγουρα δεν πρέπει να σταματήσετε να διαβάζετε εδώ.

2. Σας απατάει

Μερικές φορές ο λόγος που ο σύντροφός σας δεν ενδιαφέρεται για την σεξουαλική ζωή σας, είναι δυστυχώς επειδή τον καλύπτει μια άλλη γυναίκα σε αυτόν τον τομέα. Αν και δεν πρέπει να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, είναι σημαντικό να εξετάσετε τη συμπεριφορά του για να διαπιστώσετε εάν μπορεί να σας απατά.

3. Έχει στρες

Όταν οι άντρες είναι αγχωμένοι, συχνά βρίσκουν λιγότερο ενδιαφέρον για σεξ.Το άγχος μπορεί να μην έχει καμία σχέση με εσάς, αλλά θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική σας ζωή. Για παράδειγμα, αν δυσκολεύεται με ένα έργο στη δουλειά, οπότε το μυαλό του μπορεί να είναι απασχολημένο.

Και όσο περισσότερο άγχος, τόσο πιο πιθανό είναι να κουραστεί. Το άγχος μπορεί να συμβάλει στην εξάντληση, ακόμα κι αν είναι στιγμιαίο στρες. Αυτό σημαίνει ότι ο φίλος σας μπορεί να θέλει να σας ευχαριστήσει στο κρεβάτι, αλλά απλά δεν μπορεί να βρει την ενέργεια να το κάνει.

Tips που θα κάνουν τον οργασμό ακόμη καλύτερο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κεφάλαιο Φετίχ: Όταν η διέγερση ανεβαίνει επίπεδο

Her News b

Κεφάλαιο Προκαταρκτικά: Όταν κάνουν την διαφορά στο κρεβάτι

Her News b

Τα ζώδια που λένε ναι στο one night stand και διαχωρίζουν το σεξ από το συναίσθημα

Her News