HerNews.gr
Αφιερώματα

Το Iconic Pregnancy Style της Rihanna

Rihanna

Η Rihanna δεν επινόησε την έννοια του στυλ μητρότητας, αλλά μερικές φορές είναι σίγουρο ότι το έκανε. 

Από κοσμήματα σώματος και σκισμένα τζιν μέχρι κορμάκια με κοψίματα, η δισκογραφική καλλιτέχνης, δισεκατομμυριούχος και μαμά ενισχύει το προσωπικό της στυλ από τότε που ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη στις αρχές του 2022. Το 2023, η Rihanna ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ενώ εμφανιζόταν στο ημίχρονο του Super Bowl , και από τότε συνέχισε να καινοτομεί το στυλ εγκυμοσύνης.  

«Απολαμβάνω να μην ανησυχώ για την κάλυψη της κοιλιάς μου. Αν νιώθω λίγο παχουλή, είναι σαν, ό,τι να ‘ναι! Είναι ένα μωρό», είπε η Rihanna στο People σχετικά με την προσέγγισή της στο στυλ μητρότητας τον Φεβρουάριο του 2022.

rihanna

«Αυτή τη στιγμή, όταν είσαι έγκυος, μερικές μέρες νιώθεις σαν, “Ουφ, απλά θέλω να ξαπλώνω εδώ σε αυτόν τον καναπέ όλη μέρα”. Όταν όμως βάζεις λίγο μακιγιάζ και λίγο κραγιόν, μεταμορφώνεσαι. Φοράς μερικά ρούχα και είναι σαν, όταν φαίνεσαι ωραία, νιώθεις καλά. Το άκουσα εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι αλήθεια. Πραγματικά μπορεί να σε σηκώσει από τον καναπέ και να σε κάνει να νιώσεις όπως πρέπει».

 Για το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων δύο ετών, η Rihanna γυρίζει τα κεφάλια με εμφανίσεις που είναι πολυπόθητες είτε είσαι έγκυος είτε όχι. Εδώ είναι οι αγαπημένες μας στιγμές σε στυλ εγκυμοσύνης της Rihanna: 

2021–2022: Πρώτη εγκυμοσύνη

Όσο μεγαλύτερο είναι το παλτό, τόσο το καλύτερο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΥ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η Rihanna εμφανίζεται να βγαίνει από το Flight Club στις 26 Ιανουαρίου 2022 στη Νέα Υόρκη.
Πριν η Rihanna ανακοινώσει ότι περίμενε παιδί για πρώτη φορά, έκανε αυτό που κάνουν πολλές γυναίκες του Χόλιγουντ όταν έκρυβαν την κοιλιά τους: Φορούσε πολύ φαρδιά παλτό. Ακόμη και μετά την ανακοίνωση πάντως, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο.

Η Πρώτη Ανακοίνωση

Η Rihanna ανέφερε ότι το στυλ της εγκυμοσύνης της δεν θα έμοιαζε με κανένα άλλο όταν γνωστοποίησε τα νέα της πρώτης εγκυμοσύνης της τον Φεβρουάριο του 2022. Φορούσε φαρδύ, τζιν και ένα έντονο ροζ φουσκωτό χειμωνιάτικο παλτό. Κούμπωσε το παλτό από πάνω, το οποίο αποκάλυψε την έγκυο κοιλιά της ντυμένη με μεγάλα κοσμήματα. 

Rainbow

Rihanna 11 Φεβρουαρίου

 Ως επί το πλείστον, η Rihanna δεν ενδιαφερόταν να καλύψει την κοιλιά της μετά την ανακοίνωση, αντ ‘αυτού επέλεξε να εστιάζει σε λουράκια, κορδόνια και άλλα σχέδια. Εδώ είναι μια εμφάνιση που φόρεσε η Rihanna στο Fenty Beauty Universe Event τον Φεβρουάριο του 2022. 

Κοκκινοσκουφίτσα

Η εικόνα ίσως περιέχει Ένδυση ρούχων Rihanna Human Person Fashion and Robe

Η Rihanna φόρεσε αυτό το καυτό look ακριβώς στην ώρα της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η αντιστοίχιση του eyeliner της με το ντύσιμό της γίνεται η υπογραφή της.

Minidress

Η Rihanna εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου Φθινόπωρο Χειμώνας 20222023 στις 25 Φεβρουαρίου 2022 στο Μιλάνο Ιταλίας.

Ακριβώς όπως τα crop tops, τα μίνι φορέματα αποτελούν βασικό στοιχείο του στυλ εγκυμοσύνης της Rihanna. Φόρεσε ένα διάφανο μαύρο φόρεμα Gucci με μια τρύπα στη μέση αμέσως μετά την επίδειξη μόδας στο Μιλάνο.

Εσώρουχα

ΠΑΡΙΣΙ ΓΑΛΛΙΑ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ Η Rihanna παρευρίσκεται στην επίδειξη γυναικείων ενδυμάτων Dior Φθινόπωρο Χειμώνας 20222023 ως μέρος της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στις...

Για το σόου του Dior στις αρχές Μαρτίου 2022, η Rihanna έμεινε με ένα μαύρο διχτυωτό με δαντέλα σουτιέν και ένα εξίσου δαντελωτό στρινγκ. Ξεκίνησε ουσιαστικά τις τάσεις του διάφανου ντυσίματος και των επίσημων εσωρούχων που σάρωσαν τη σεζόν των βραβείων του 2022.

2023: Δεύτερη εγκυμοσύνη

Ανακοίνωση των ειδήσεων με στυλ

Η Rihanna παίζει κατά τη διάρκεια του Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show στο State Farm Stadium στις 12 Φεβρουαρίου 2023

Το να ανακοινώνετε μια εγκυμοσύνη ενώ παίζετε στη σκηνή είναι εικονική συμπεριφορά , τελεία. Αλλά το να ανακοινώνεις την εγκυμοσύνη σου κατά τη διάρκεια του αθλητικού γεγονότος με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Αμερική; 

Coming Up Roses στο Met Gala

Rihanna's Pregnancy Style See All the Photos of Her Iconic Looks

Για το Met Gala του 2023, το οποίο τίμησε τον επί σειρά ετών δημιουργικό διευθυντή της Chanel, Karl Lagerfeld, η Rihanna φόρεσε το ολόλευκο Valentino. Το εφαρμοστό της φόρεμα τόνιζε την κοιλιά της και έπαιξε με τον όγκο συνδυάζοντας το φόρεμα με μια κάπα διακοσμημένη με ροζέτες.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το αρχαίο Ελληνικό γλυπτό του Έρωτα που αποτυπώνει την αγνότητα της αγάπης

HerNews ka

Άννα Φρανκ: Το πιο πολυσυζητημένο θύμα του Ολοκαυτώματος & το πασίγνωστο ημερολόγιο της

HerNews ka

Έφυγε απο τη ζωή ο πρίγκιπας Φίλιππος σε ηλικία 99 ετών

Her News