HerNews.gr
Διεθνή

Hailey Bieber: Μιλά για πρώτη φορά για τη “διαμάχη” της με τη Selena Gomez – «Δεν υπάρχει κανένα θέμα»

H Hailey Bieber που είναι παντρεμένη με τον πρώην της Selena Gomez, Justin Bieber, αναφέρθηκε στις συνεχιζόμενες φήμες για διαμάχη κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «The Circuit with Emily Chang» του Bloomberg νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Δεν νομίζω ότι αυτό αφορά εμένα, τη Hailey Bieber και τη Selena Gomez. Δεν πρόκειται για αυτό το ταίριασμα μεταξύ δύο γυναικών και τη διαίρεση μεταξύ δύο γυναικών», είπε.

Selena-Hailey
«Πρόκειται για το ποταπό, αποκρουστικό μίσος που μπορεί να προέλθει από εντελώς φτιαγμένες και στρεβλωμένες και διαιωνισμένες αφηγήσεις. Αυτό μπορεί να είναι πραγματικά επικίνδυνο», πρόσθεσε η Hailey Bieber.

Ο ιδρυτής του Rhode Skin πρόσθεσε ότι η αρνητικότητα είναι μια «ευκαιρία να σταθεί κανείς πραγματικά για να φέρει κοντά τους ανθρώπους».

Εξήγησε ότι: «Δεν είμαι εντάξει με το είδος του διχασμού που προκάλεσε. Δεν μου αρέσει όλη αυτή η ιδέα του «ομάδα αυτού του ατόμου» και «ομάδα αυτού του ατόμου» — απλώς δεν ασχολούμαι με αυτό».

Η Selena Gomez έβγαινε με τον Justin για σχεδόν οκτώ χρόνια πριν χωρίσουν οριστικά τον Μάρτιο του 2018.

Μήνες αργότερα, o τραγουδιστής παντρεύτηκε με τη Hailey τον Σεπτέμβριο, κάτι που έκτοτε πυροδότησε ισχυρισμούς ότι «έκλεψε» τον Justin από τη Gomez.

Η Hailey είπε στο Bloomberg ότι είναι «απογοητευτικό» το ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα τσακώνονταν για έναν άντρα.

«Το μισούσα από την αρχή. Και νομίζω ότι αυτό το είδος πηγαίνει πίσω στο να με παρεξηγούν», εξήγησε.

 

«Συνεχίζω να λέω, και συνεχίζουμε να λέμε, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι τόσο απογοητευτικό που οι άνθρωποι εξακολουθούν να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο σε έναν άντρα. Είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε δυστυχώς».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Το ξέσπασμα του Jay-Z στα Grammys επειδή δε βραβεύτηκε ποτέ το άλμπουμ της

HerNews ka

Σάλμα Χάγιεκ: Βρήκε το μυστικό της νεότητας και δεν είναι το… botox

HerNews ka

ΗΠΑ: «Σαρωτική» κακοκαιρία-Νοικοκυριά στα σκοτάδια, χάος στις πτήσεις, δυστυχήματα

Her News b