HerNews.gr
Διεθνή

Beyoncé: Το ξέσπασμα του Jay-Z στα Grammys επειδή δε βραβεύτηκε ποτέ το άλμπουμ της

Ο Jay-Z ξέσπασε κατά της Ακαδημίας Ηχογράφησης επειδή απέτυχε να βραβεύσει το άλμπουμ της χρονιάς στην Beyoncé, παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια ήταν ο καλλιτέχνης που έχει κερδίσει τα περισσότερα Grammy ποτέ.

Κατά την αποδοχή του βραβείου Dr. Dre Global Impact Award για τη δουλειά του στη μουσική βιομηχανία, ο Jay-Z αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κατακεραυνώσει την ακαδημία επειδή σνόμπαρε τη σύζυγό του.

«Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση αυτή τη νεαρή κοπέλα, αλλά έχει περισσότερα Grammy από όλους και δεν κέρδισε ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς», είπε κοιτάζοντας τη Beyoncé από τη σκηνή.

«Τα περισσότερα Grammy – δεν κέρδισαν ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς. Αυτά τα μαθηματικά δεν λειτουργούν».

@grammys #JayZ has made an incredible impact in the music industry, with a legacy that spans over 30 years and 24 #GRAMMYs ♬ original sound – GRAMMYs

Έπειτα συνέχισε με τους συναδέλφους του μουσικούς, παραδεχόμενος ότι ορισμένοι από αυτούς δεν άξιζαν καν να είναι υποψήφιοι σε ορισμένες κατηγορίες.

«Μερικοί από εσάς θα πάτε σπίτι απόψε και θα νιώσετε σαν να σας έχουν κλέψει. Μερικοί από εσάς μπορεί να σας ληστέψουν», είπε ο 54χρονος Jay-Z.

«Μερικοί από εσάς δεν ανήκετε στην κατηγορία… όταν νευριάζω λέω την αλήθεια».

Ο νικητής των Grammy υποστήριξε ότι θέλει απλώς η ακαδημία «να το κάνει σωστά ή τουλάχιστον κοντά στο σωστό».

Η Beyoncé έχει προταθεί τέσσερις φορές για το άλμπουμ της χρονιάς, αλλά έχει χάσει από την Taylor Swift, την Adele, τον Harry Styles και τον Beck. Μέχρι σήμερα, έχει προταθεί για 88 Grammy συνολικά και έχει κερδίσει 33 από αυτά.

Η τραγουδίστρια έγραψε ιστορία στην τελετή του 2023, όταν η τελευταία της νίκη της χάρισε τον τίτλο της καλλιτέχνιδας με τα περισσότερα Grammy.

Η μνημειώδης νίκη ήταν χάρη στο άλμπουμ της «Renaissance» του 2022, το οποίο πήρε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ χορευτικής/ηλεκτρονικής μουσικής.

Αν και η Beyoncé δεν ήταν υποψήφια φέτος, έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς φόρεσε μια έκπληκτη γουέστερν εμφάνιση.

Κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα στον Jay-Z και τη 12χρονη κόρη τους, Blue Ivy Carter.

Η 12χρονη παραλίγο να σκαρφαλώσει πάνω από τον πατέρα της καθώς ανέβηκε μαζί του στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, ενώ η Beyoncé έμενε πίσω και παρακολουθούσε με δέος.

Beyoncé: Yιοθέτησε την τάση του Chantilly Blonde

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Κέιτ Μίντλετον στηρίζεται στους γονείς της: «Είναι οι άγκυρες στη ζωή της»

HerNews ka

Τζένιφερ Λόρενς: Θεωρεί ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει σε θεατρικά έργα λόγω…νεύρων

Her News b

Χαΐμ Τοπόλ: “Έφυγε” από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του «Βιολιστή στη Στέγη»

Her News