HerNews.gr
Ελλάδα

Ξετρελαμένοι με τα παϊδάκια και το τζατζίκι που έφαγαν στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον και τα αδέρφια Χέμσγουόρθ

Τις τελευταίες ημέρες ο Ματ Ντέιμον και τα αδέρφια Λίαμ και Κρις Χέμσουγορθ βρίσκονται στη Μύκονο για διακοπές και φαίνεται ότι απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Μετά από τα στιγμιότυπα να διασκεδάζουν σε μια βίλα χορεύοντας, το Mykonos Live Tv απαθανάτισε τον Ματ Ντέιμον και τα αδέρφια Χέμσγουορθ σε ένα ψητοπωλείο στον Όρνο  να δοκιμάζουν παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το μέσο, οι 3 αστέρες του Χόλιγουντ δείχνουν να είναι πολύ ευδιάθετοι και να φωτογραφίζονται με θαυμαστές ενώ οι σωματοφύλακες τους βρίσκονται συνεχώς μαζί τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διάσημοι ηθοποιοί επισκέφθηκαν ακόμη ένα εστιατόριο όπου δοκίμασαν φρέσκο ψάρι και διάφορα παραδοσιακά ελληνικά φαγητά. 

Σε μια συνέντευξη του 2020 στο GQ , ο Κρις Χέμσγουορθ μίλησε για τη φιλία του με τον Ματ Ντέιμον. «Γίναμε φίλοι την εποχή που άρχισα να δουλεύω», θυμάται. «Έχω ωφεληθεί πραγματικά από το να παρακολουθώ πώς χειρίζεται τον εαυτό του».

Επίσης δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η σύζυγος του Κρις, Έλσα Πατάκι , μοιράστηκε με το PEOPLE τον Ιανουάριο του 2018 ότι οι δύο οικογένειές τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και συχνά απολαμβάνουν να κάνουν διακοπές μαζί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήλος: Με νέο «πρόσωπο» το λιμάνι – Δεν είναι πια σκουπιδότοπος!

Her News

Σέριφος: Η καταγγελία 23χρονης για τον βιασμό της σε ερημική παραλία

Her News b

Καιρός: Κυριακή με καύσωνα 40ρια, μπουρίνια και… μελτέμια

Her News b