HerNews.gr
Ελλάδα

Από 15.000€ το τετραγωνικό τα ακίνητα που ψάχνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ στην Ελλάδα

Στην οδό Θρασύλου στην σκιά της Ακρόπολης, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μια από τις ακριβότερες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά και στην καρδιά της Αθήνας κοντά στο σπίτι που αγόρασε ο αδερφός του Φίλιππος, στην Ηρώδου Αττικού ψάχνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ ακίνητο.

Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, πληθαίνουν και ο ίδιος καλείται το επόμενο διάστημα να αποφασίσει πού και ποιο από τα ακίνητα που του έχουν δείξει θα επιλέξει, με τα κριτήρια να είναι από την πρώτη στιγμή τρία, χωρίς σε αυτά να συμπεριλαμβάνεται η τιμή.

Ο 56χρονος και η Μαρί Σαντάλ επικεντρώνονται στην ασφάλεια, στους γείτονες και στην αισθητική.

Από 15.000€ το τετραγωνικό

Οι τιμές των ακινήτων που είναι στο μικροσκόπιο βρίσκονται στα ύψη. Στην οδό Θρασύλου και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κοστίζει 15.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ οι τιμές στην Ηρώδου Αττικού ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Παύλου αναφέρουν πως ο ίδιος ενημερώνεται διαρκώς και έχει γνώση για όλες τις προτάσεις μεσιτικών γραφείων.

Το deal που έκλεισε ο αδερφός του Φίλιππος για το ακίνητο στην Ηρώδου Αττικού έφτασε στα 18 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έδωσε ο δισεκατομμυριούχος πεθερός του, Τόμας Φλορ.

Οικονομικό θέμα δεν έχουν ούτε ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι μεσίτες που ευελπιστούν να μεσολαβήσουν για τη συμφωνία της ζωής τους.

Εκτός Ελλάδας τα παιδιά του

Όλα αυτά, την ώρα που τα παιδιά του Παύλου απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι τους μακριά από την Ελλάδα. Η Μαρία Ολυμπία πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας γνωστού οίκου και ο γιος του, Αχιλλέας Κωνσταντίνος, έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική με συμμετοχή σε αμερικανικό σίριαλ.

Η Μαρία Ολυμπία κέντρισε τα βλέμματα στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι και ως μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ παρακολούθησαν την επίδειξη γνωστού οίκου από την πρώτη σειρά, με την κόρη τους να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή.

Ο Παύλος στάθηκε και στο πλευρό του γιου του, Αχιλλέα Κωνσταντίνου που πήρε μέρος στα γυρίσματα ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς.

Στο τρέιλερ μάλιστα για λίγα δευτερόλεπτα διακρίνεται και ο ίδιος.

Ο Παύλος παραμένει στην Ελλάδα κοντά στον αδερφό του Νικόλαο και τη μητέρα τους και σχεδιάζει να περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού στη χώρα μας.

Παύλος: Αποκάλυψε ποιο είναι το επίθετο με το οποίο συστήνεται – «Με ενοχλεί το “Γλύξμπουργκ” γιατί δεν είναι δικό μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Επιστρέφει τη Δευτέρα η μουσική σε εστίαση & διασκέδαση – Απελευθερώνεται το ωράριο

Her News

Coldplay: Η ανακοίνωση για τη συναυλία τους μετά το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ

HerNews ka

Θάνατος φοιτητή στη Σίφνο: Καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

Her News b