HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρήστος Πάζης: «Οι γυναίκες έπαιξαν τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο στη ζωή μου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Χρήστος Πάζης.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Πάζης μίλησε για τον χωρισμό του και για την αλλαγή που έφερε αυτό το γεγονός στη ζωή του, αλλά και για το τραγούδι.

«Γεννήθηκα τραγουδιστής. Ασχολήθηκα από πολύ μικρός με το τραγούδι. Το 1ο μου μεροκάματο ήταν 200.000 δραχμές και αγόρασα στερεοφωνικό σύστημα», είπε αρχικά ο Χρήστος Πάζης.

«Οι γυναίκες έπαιξαν τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο στην ζωή μου», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χωρισμό του, αλλά και ποιο τραγούδι θα ήθελε να ερμηνεύσει: «Βίωσα έναν άσχημο χωρισμό που μου άλλαξε τρόπο σκέψης και με ”γείωσε”. Θα ήθελα να είχα τραγουδήσει το «Όταν έχω εσένα» του Δημήτρη Μητροπάνου. Αφιερώνω στον γιο μου το τραγούδι ”Όταν έχω εσένα”».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και για το εάν θα συμμετείχε σε talent show, ο Χρήστος Πάζης υπογράμμισε:

«Αν χρειαστεί να κάνω μπότοξ θα το κάνω, αλλά δεν θα έβαφα τα μαλλιά μου. Ο κάθε καλλιτέχνης θέλω να έχει την δική του προσωπικότητα και όχι να μοιάζει σε εμένα ή σε κάποιον άλλο. Θα πήγαινα ως κριτής σε σόου. Μπορώ να κρίνω έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσω. Έχω επανεκτέλεση στο τραγούδι μου «Χαλαρά» μαζί με τον Γιάννη Αρβανιτίδη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

J2US: Αυτά είναι τα πρώτα ανατρεπτικά ζευγάρια που «κλείδωσαν»

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επέστρεψε στο Happy Day- Οι πρώτες δηλώσεις

HerNewskl

Νίκος Μουρατίδης για την Μελίνα Μερκούρη: «Μου είπε “τόσο χάλια έχω γίνει;”»

Her News b