HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουρατίδης για την Μελίνα Μερκούρη: «Μου είπε “τόσο χάλια έχω γίνει;”»

Για την Ζωή Λάσκαρη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μελίνα Μερκούρη μίλησε σε συνέντευξή του ο Νίκος Μουρατίδης.

«Η Ζωή Λάσκαρη έτρωγε μια φρατζόλα ψωμί στην καθισιά της και είχε αυτό το σώμα. Της έλεγα “σε μισώ”. Η Ζωή έβαλε στο μπάνιο της τζακούζι, έριξε αφρόλουτρο και έβγαιναν οι σαπουνάδες στο δωμάτιο», θυμήθηκε μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» ο Νίκος Μουρατίδης.

«Η Αλίκη ήταν στρατιώτης στη δουλειά της. Ένα βράδυ έβαλε ποδιά και μας τηγάνισε ψάρια. Και λέω χαμηλόφωνα στη Λάσκαρη “ότι θα μου τηγάνιζε ψάρια η Βουγιουκλάκη, ούτε στον ύπνο μου”. Η Αλίκη είχε πάνω από τη λεκάνη της φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο», είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όσο για την Μελίνα Μερκούρη, ο Νίκος Μουρατίδης θυμήθηκε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές από τη σχέση τους: «Ήταν μάγκας, σταρ, μια γυναίκα απλή. Την ημέρα των εκλογών στο σπίτι της, της τηλεφώνησαν η Σίρλεϊ Μακλέιν και ο Πολ Νιούμαν. Τρελαινόταν για ερωτικά κουτσομπολιά. Ήταν μια περίοδος που έκανε χημειοθεραπείες, πηγαινοερχόταν στην Αμερική, είχε αλλάξει και φυσιογνωμικά και είχα πάει να φάμε ένα μεσημέρι. Εγώ ό,τι συμβαίνει εμφανίζεται στο πρόσωπό μου, δεν μπορώ να κρυφτώ.

Είχε αλλάξει από την αρρώστια, την είδα και… Το κατάλαβε και μου είπε “τόσο πολύ χάλια έχω γίνει;”. Της λέω… “όχι αγάπη μου κλπ”. Σπάραξα, ειδικά με τη Μελίνα, σπάραξα».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευτυχισμένη γιαγιά η Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το όνομα της εγγονής της

HerNews ka

Το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά: «Δεν μπορώ να πιστέψω το bullying ”τρώω” – Μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο»

Her News b

Ιωάννα Τούνη: Θα παρουσιάσει εκπομπή για influencers;

Her News