HerNews.gr
Ζώδια

Ιούλιος: Ένας μήνας περιπέτειας για πολλά ζώδια! Ποιοί επηρεάζονται; – Προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα

Ο Ιούνιος φεύγοντας, δίνει την σκυτάλη στον μήνα των εναλλαγών και της περιπέτειας θέλοντας να παροτρύνει τους ανθρώπους να δουν με τα μάτια της ψυχής τους στο φως της Σελήνης, αυτό που έχει ουσία και δίνει νόημα στην ζωή τους. Σαν τον Οδυσσέα σαλπάρουμε για την Ιθάκη και περνάμε από μέρες και συμπτώσεις της τύχης που θα ταρακουνήσουν την καθημερινότητα. Ποιά ζώδια επηρεάζονται;

Ο Ιούλιος θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την πραγματικότητα και τις σχέσεις μας. Πολλοί θα θελήσουν να ζήσουν πιο ανέμελα και να ερωτευτούν και άλλοι θα επιστρέψουν σε πρόσωπα σημαντικά από το παρελθόν.

Οι σημαντικές ημερομηνίες και τα αστρολογικά φαινόμενα του Ιουλίου

1η και 2 Ιουλίου θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σε όλα τα ζώδια, ενώ από τις 19 ως τις 23 θα χρειαστεί εμπειρία και σοφία στην διαχείριση αναπάντεχων εντάσεων ή απρόβλεπτων γεγονότων.

Στις 3 Ιουλίου φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό η Πανσέληνος του Ελαφιού, που αναγεννά τα κέρατά του κάθε χρόνο αυτόν τον μήνα και σηματοδοτεί ένα φως που οδηγεί σε ευκαιρίες και μια άλλη πιο ώριμη ματιά.

Ο Ήλιος, το ανδρικό πρότυπο έρχεται σε αντίθεση με τη θηλυκή φύση της Σελήνης και την ψυχή όλων μας σε κάθε Πανσέληνο.

Το Εγώ συγκρούεται με το συναίσθημα και τον αυστηρό χρόνο που κυλάει και ζητάει πράξεις. Η ψυχή ζητάει αποδείξεις αγάπης και πίστης μέσα από μεγάλες αλλαγές, καθώς ο Κρόνος, ο Δίας και ο Ουρανός συμμετέχει στην Πανσέληνο του Ιουλίου.

Ό Ήλιος και η Σελήνη θα ξανασυναντηθούν στη Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου. Η Πανσέληνος του Ιουλίου θα δείξει τις συνέπειες των πράξεων μας στα ζώδια, στα μέσα Ιουλίου ως τις 23.

Διαφυλάξτε το πιο πολύτιμο για σας όπως λένε οι στίχοι του ποιήματος.

Όποιος τολμήσει να αλλάξει , όποιος πολεμήσει θα έχει νικήσει … Η Πανσέληνος δεν εξαναγκάζει τίποτα και κανέναν, ο καθένας όμως, θα αμειφθεί ανάλογα με τις πράξεις του. Δεν χωράνε επιπολαιότητες, ούτε δικαιολογίες φτάνει μόνο να δούμε με τα μάτια της ψυχής μας την ουσία που ψάχνουμε.

Στις 17 Ιουλίου μαζί με το Νέο Φεγγάρι στον Καρκίνο ένας νέος κύκλος της τύχης ανοίγει, καθώς οι δεσμοί της Σελήνης -το κάρμα και το ντάρμα ή πεπρωμένο- αλλάζουν για τα επόμενα χρόνια ζώδια και επισκέπτονται τους παρορμητικούς Ζυγούς και Κριούς.

Στις 22 Ιουλίου με επιρροή όλο τον μήνα μια καρμική όψη μεταξύ Δία και Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια σοβαρότατα σκάνδαλα και απάτες σε πρόσωπα κύρους, στο νομικό ή διπλωματικό σώμα παγκόσμια και στην Ευρωβουλή.

Ενώ από τις 23 Ιουλίου ως τις 4 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σε ανάδρομη τροχιά μετά από 2,5 χρόνια φέρνει πρόσωπα και σχέσεις του χτες στο σήμερα! Επιστροφές, μπερδεμένα συναισθήματα και επανασυνδέσεις στα ζώδια είναι παραπάνω από πιθανά.

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, του αγώνα και των ενστικτωδών ορμών ζωής και διεκδίκησης, ο πλανήτης της έντασης και του πολέμου στις 10 Ιουλίου, αφήνει το ζώδιο του Λέοντα και μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα μείνει ως τις 27 Αυγούστου.

Θυμηθείτε ο Άρης είναι ο πλανήτης του Κριού και του Σκορπιού εκπροσωπεί την ορμή για ζωή και το πάθος που έχει την δύναμη να κινήσει βουνά!

Φανταστείτε πώς θα επηρεάσει λίγο πολύ όλα τα ζώδια στην πρακτική και γήινη φύση της Παρθένου. Μας ζητάει να σκεφτούμε, να δούμε από την αρχή τα πεπραγμένα μας και τις λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Αλλιώς τις ημέρες κοντά στις 20 του μήνα σε όψη σύγκρουσης με τον Κρόνο θα φέρει μια ρήξη που δεν θα μπορέσουμε εύκολα να αλλάξουμε.

Στις 11 Ιουλίου και ως τις 28 ο Ερμής της επικοινωνίας και των ταξιδιών περνάει στον φλογερό Λέοντα και ανάβει τα μηνύματα αλλά και τα ταξίδια περισσότερο της τριάδας της Φωτιάς Κριών, Λιονταριών και Τοξοτών αλλά και του αέρα Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων. Προκαλώντας εκρηκτικές καταστάσεις κυριολεκτικά και μεταφορικά τις ημέρες με επίκεντρο 20-24.

Οι πιο τυχερές μέρες του Ιουλίου για τα ζώδια:

4-9 με ευκαιρίες στην επικοινωνία και τις διαδρομές

14 με εκπλήξεις και θετικές αλλαγές

20 μια μέρα θετική μόνο για δημιουργία, Τέχνη, όνειρα και διαίσθηση.

και 27, 28 τα μηνύματα, το φλερτ και οι συναντήσεις ομορφαίνουν την ζωή των περισσότερων ζωδίων.

Πλανητικό Υστερόγραφο

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι πιο δύσκολες μέρες του Ιουλίου θα είναι με επίκεντρο στις 2 Ιουλίου που όπως έχω ξαναγράψει στο άρθρο μου για την Αφροδίτη στον Λέοντα οι καλλιτέχνες αλλά και σημαντικές γυναίκες πλήττονται.

Ενώ από 18 – 23 με σοβαρά γεγονότα που αφορούν ηγέτες αλλά και αεροπορικά μοιραία συμβάντα.

ζώδια

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Τολμηροί μαχητές της ζωής η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του Ιουλίου σας επηρεάζει άμεσα και σας φέρνει πίεση και διλήμματα, ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μην πληγώσετε με τα πρέπει όσους αγαπάτε.
Έντονη ενέργεια στον τομέα της καριέρας σας και των κοινωνικών σας σχέσεων. Βρείτε την ισορροπία και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.
Ο Άρης από τις 10 Ιουλίου μέχρι το τέλος Αυγούστου είναι δικός σας πλανήτης και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας και την φροντίδα του εαυτού σας.
Ξαναδείτε τι πρέπει να κάνετε για να πραγματοποιηθεί ένα όνειρό σας στην εργασία. Μπορεί να γυρίσετε στο παρελθόν ή άνθρωποι από το χτες να επιστρέψουν στην ζωή σας! Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και ξανασκεφτείτε πριν προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικα Ταυράκια για εσάς ο Ιούλιος και αυτή η Πανσέληνος είναι περισσότερο ευνοϊκά για τα μελλοντικά σχέδια και όνειρά σας και γιατί όχι και για μεγάλα ταξίδια.
Ευνοείται κάθε μορφή επικοινωνίας, σπουδών, νομικών θεμάτων, τις σχέσεις με ξένους και εξωτερικό και σας ανοίγει ένα παράθυρο γνώσης, διαλογισμού και ελπίδας. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που θεωρείτε πως είστε ‘μακριά’, θα σας δοθούν ευκαιρίες ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένετε.
Όλα αυτά ισχύουν με έναν όρο για τα ζώδια του Ταύρου, να είστε απόλυτα ειλικρινείς και υπεύθυνοι, για να οικοδομήσετε πάνω σε γερές βάσεις.
Οι Ταύροι πρώτα του Απρίλη και μετά του 2ου δεκαημέρου επηρεάζεστε από την νέα θέση του Άρη, με δημιουργία και ερωτισμό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα παιδιά του Ερμή, ο Ιούλιος και η Πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται, τονίζει αρκετά πιεστικά οικονομικά θέματα που πιθανόν αφορούν και άλλους.
Η ανασφάλειά σας μεγαλώνει και η ανάγκη σας να γιατρέψετε τις πληγές σας μεγεθύνετε. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις ανησυχίες και τους φόβους σας σε πολύ δικούς σας ανθρώπους. Δεν είστε μόνοι και το πιο σημαντικό είναι να νιώσετε ασφαλείς με αυτούς που αγαπάτε.
Η νέα θέση του Άρη μέχρι το τέλος Αυγούστου, σας καλεί να φροντίσετε θέματα σπιτιού και οικογένειας, να ρίξετε τους τόνους και να αλλάξετε τον τρόπο δράσης σας μέσα από τα μαθήματα του παρελθόντος, για να λειτουργήσουν όλα υπέρ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε το ζώδιο που κυριαρχείται από την Σελήνη και αυτή η Πανσέληνος του Ιουλίου αλλά και η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει άμεσα στις μακροχρόνιες σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.
Καλείστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους. Σημαντική η πρόκληση και νομίζω πως με προσπάθεια μπορείτε . Τα ζώδια του Καρκίνου, μη τεντώσετε το σκοινί και μην ρισκάρετε αυτήν την περίοδο. Δείξτε ενδιαφέρον στο σύντροφό σας , ακούστε τον για να μην απομακρυνθείτε.
Ο Άρης από τη νέα του θέση δείχνει την ανάγκη να εκφραστείτε μέσα από μορφές επικοινωνίας αλλά κυρίως με ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Παιδιά του Ήλιου πάντα επηρεάζεστε πάντα από τις Πανσελήνους και τα φεγγάρια του Ιουλίου θα αναμοχλεύσουν προβλήματα που σας φορτίζουν στο εργασιακό σας περιβάλλον ή με ανθρώπους της καθημερινότητάς σας.
Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας και αλλάξτε συνήθειες για να βελτιώσετε την ζωή σας. Ίσως να νιώθετε εξάντληση ή μοναξιά.
Ο Άρης επιτέλους μετά τις 10 του μήνα σας αφήνει να πάρετε μια ανάσα αλλά η Αφροδίτη από τις 23 ανάδρομη θα επηρεάσει τον τομέα των σημαντικών σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών.
Θυμηθείτε έχετε στο πλευρό σας τον πλανήτη της γοητείας και της ομορφιάς την Αφροδίτη αλλά από τις 10 ως τις 28 Ιουλίου θα έχετε και τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο. Λάμπετε και μαγνητίζετε παλιούς και νέους συντρόφους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευτυχώς για εσάς η Πανσέληνος του Ιουλίου είναι ευνοϊκή, με την προϋπόθεση να ξέρετε τι θέλετε και να έχετε υγιείς σχέσεις, τότε θα σας βοηθήσει να χτίσετε ισχυρούς δεσμούς αγάπης ή να δημιουργήσετε αυτό που θα σας κάνει ολοκληρωμένους … μια επιχείρηση, κάτι καλλιτεχνικό και δημιουργικό, έναν απόγονο κάτι που εσείς θα επιθυμείτε πολύ!!!
Αν όμως μια σχέση σας είναι σε λάθος βάσεις τότε μάλλον θα δείτε την αλήθεια κατάματα κάτω από το φως αποκαλύψεων!
Ο Άρης μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορεί να ανασύρει εργασιακά θέματα που χρειάζονται λίγο παραπάνω προσπάθεια. Η καθημερινότητα και η υγεία σας χρειάζονται μια πιο θετική ματιά και διάθεση. Μην αγχώνεστε γιατί θα μπλοκάρετε την ενέργειά σας και την υγεία σας. Εκτονωθείτε με κολύμπι ή ήπια άσκηση.

ΖΥΓΟΣ

Πάντα γοητεύετε τους γύρω σας αλλά η οικογένειά σας σας χρειάζεται, μην τους αμελείτε για λόγους δουλειάς. Το σπίτι ή ο εργασιακός σας χώρος είναι πιθανό να χρειάζονται πολλή από την ενέργειά σας και αυτό να σας κουράζει.
Μην ανησυχείτε, ο Ερμής από τις 11 ως τις 28 Αυγούστου και ο Άρης πριμοδοτεί τα δικά σας ζώδια με έξτρα γοητεία και πειθώ προς τους άλλους.
Βέβαια αυτά που θέλετε- Αφροδίτη ανάδρομη από τις 23 – καθυστερούν ή σας μπερδεύουν μαζί με επιστροφές προσώπων και σχεδίων από το χτες αλλά μπορείτε αλλάζοντας πεδίο δράσης να πετύχετε πολλά περισσότερα. Γι’ αυτό αναθεωρήστε τακτική και μην μπερδεύεστε.
Βρείτε την χαμένη ξενοιασιά σας και απολαύστε στιγμές. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Ιουλίου απαιτεί την προσοχή σας για να μην πληγώσετε και να μην πληγωθείτε. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από φίλους ή γνωστούς, αλλιώς θα χάσετε ό,τι σας δίνει χαρά. Ακολουθήστε την καρδιά σας και όχι τους άλλους, αν θέλετε να κρατήσετε την ευτυχία.
Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου και για 15 μέρες ευνοεί μεγάλα σχέδια και ταξίδια δίνοντάς σας μια δεύτερη ευκαιρία.
Ο δικός σας πλανήτης ο Άρης μέχρι το τέλος Αυγούστου προκαλεί την πρακτικότητα και την οργάνωση των ονείρων και των στόχων σας.
Αφήστε τον εγωισμό όταν η Αφροδίτη γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά. Προσέξτε πολύ τις ενέργειες που κάνετε.
Κοινωνικά λάμπετε και γοητεύετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το φως της Πανσελήνου του Ιουλίου θέλετε να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά ή και ερωτικά. Όμως κάτι σας προβληματίζει , φοβάστε πως όλα είναι ασταθή .
Έχετε δίκιο τα έξοδα είναι πολλά, οι απαιτήσεις μεγάλες και εσείς νιώθετε ότι κάτι δεν κάνετε καλά. Αναθεωρείτε, μπερδεύεστε. Τώρα απλά προετοιμάστε το έδαφος για τα καλύτερα που έρχονται.
Με τον Άρη μέχρι το τέλος Αυγούστου κόντρα από τον επαγγελματικό τομέα και τον κοινωνικό σας κύκλο αναθεωρείτε τον τρόπο που δράτε και ίσως να μετανιώσετε για μια ένταση ή ένα σχόλιο.
Προσέξτε λίγο το αυτοκίνητο ή τα μέσα που επικοινωνείτε . χρειάζεται να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε.
Ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε αλλάζουν την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει και μεγεθύνει τις ανάγκες σας. Τα βλέμματα είναι πάνω σας αλλά εσείς νιώθετε αδικημένοι ή πιεσμένοι να τα προλάβετε όλα και να τρέξετε για όλους.
Νιώθετε έντονα την ανάγκη να σας φροντίσουν και οι αγαπημένοι σας, να σας δείξουν πως σας σέβονται και σας υπολογίζουν αλλά μην ξεχνάτε πως και εκείνοι μπορεί να έχουν παράπονα. Χρειάζεται να βρείτε νέες ισορροπίες και εσείς έχετε την εμπειρία να το κάνετε.
Με τον Άρη σε γήινο ζώδιο μέχρι το τέλος Αυγούστου έχετε έξοδα και χρειάζεστε να αλλάξετε συνήθειες για να νιώσετε επιτέλους ασφάλεια. Αλλάξτε τον τρόπο που ενεργείτε.
Μην απαιτείτε, χρειάζεται και η ευελιξία…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή του Ιουλίου ρίχνει φως σε μυστικά ή βαθιά κρυμμένα συναισθήματα. Φροντίστε πολύ την ψυχολογία ή θέματα υγείας. Κάποιοι σας σχολιάζουν, γι’ αυτό μην δίνετε αφορμή για σχόλια. Η καθημερινότητά σας και η δουλειά σας απαιτεί πολλή ενέργεια γι’ αυτό προσέξτε την διατροφή και ξεκουραστείτε.
Ο Άρης μέχρι τον Αύγουστο σας δίνει και σεξ απηλ. Δώστε την ευκαιρία στο σώμα και στο μυαλό σας να ηρεμήσει και να αλλάξει τα λάθος κείμενα. Ο εγωισμός δεν βοηθάει.
Μετά το τέλος Αυγούστου θα τρέξουν όλα όσα τώρα δείχνουν ή να είναι μπερδεμένα σε σημαντικές σχέσεις με τον σύντροφο και συνεργάτες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η Πανσέληνος είναι περισσότερο ευνοϊκή για σας. Μπορείτε να τονώσετε την δημιουργικότητά σας και να εμπνευστείτε ή να έχετε στήριξη από φίλους ή σημαντικούς ανθρώπους. Χρειάζεται όμως, να λειτουργήσετε με πρόγραμμα και σύνεση.
Μεγάλα σχέδια, ταξίδια και η επικοινωνία με ανθρώπους από μακριά σας ανοίγουν δρόμους.
Ο Άρης μέχρι τον Αύγουστο δείχνει μια παροδική πίεση και ένταση σε μια σημαντική σχέση. Μεγαλύτερη προσοχή για τους Ιχθύς του Φλεβάρη κοντά στις 20 Ιουλίου.
Δώστε προσοχή σε θέματα και άτομα του παρελθόντος.

Βρείτε την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα:

marigiova.gr

Instagram

Facebook

Τηλ693 2081799

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 έως 23 Οκτωβρίου

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 έως 7 Αυγούστου

HerNewskl

Αυτά τα ζώδια φιλάνε πάντα με πάθος

Her News