HerNews.gr
Social News

Emily Ratajkowski: Κάνει twerking με διάφανο φόρεμα σε πάρτι για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

Η Emily Ratajkowski βρέθηκε στο διάσημο White Party του Michael Rubin για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στο Hamptons, αφήνοντας λίγα στη φαντασία με ένα διαφανές φόρεμα.

Το μοντέλο εθεάθη να κουνιέται στο ρυθμό της μουσικής με ένα διάφανο βολάν λευκό φόρεμα που αναδείκνυε το λευκό εσώρουχο της σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram Story της την Τρίτη.Η Emily Ratajkowski στο White Party του Michael Rubin.

Η Ratajkowski κουνούσε τους γοφούς της σε ένα τραγούδι και χαμογέλασε καθώς χόρευε από την πολυτελή πισίνα στο πολυτελές σαλόνι μέσα στην έπαυλη του μεγιστάνα των Fanatics, αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπρίτζχαμπτον.

Συνδύασε το ημιδιαφανές τοπ με μια ασημί τσάντα και ασορτί γόβες και φόρεσε τα μαλλιά της κάτω σε ένα σέξι στυλ.

Η Emily Ratajkowski στο White Party του Michael Rubin στο Hamptons.

Η Emily Ratajkowski είναι ελεύθερη μετά την αίτηση διαζυγίου του Sebastian Bear-McClard τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού φέρεται να την απάτησε.

Η σχεδιάστρια μαγιό, η οποία έκανε coming out ως bisexual το 2022 , μίλησε για τις δυσκολίες του ραντεβού μετά τον χωρισμό τους και είπε ότι οι παπαράτσι έχουν «καταστρέψει» την ερωτική της ζωή.

Στην εκδήλωση VIP ήταν επίσης η Jennifer Lopez και ο σύζυγός του Ben Affleck, ο οποίος έφερε μαζί τη 17χρονη κόρη του Violet.

Ο Ne-Yo και ο Usher εμφανίστηκαν και οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν αργότερα μια υπέροχη επίδειξη πυροτεχνημάτων με θέα την απέραντη θέα στον ωκεανό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οδυσσέας Σταμούλης: Ξεσπά δημόσια – «Αφήσετε με ήσυχο, σεβαστείτε το πένθος μου»

HerNews ka

Σοφία Αλατζά: Θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα – «Νιώθω τόσο ευλογημένη»

HerNews ka

Θάνος Καλλίρης: “Η Ναταλία Γερμανού ήταν καταπιεστική”

Her News b