HerNews.gr
Social News

Euro 2004: Το δείπνο της “χρυσής ομάδας” 19 χρόνια μετά, με θέα την Ακρόπολη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην επέτειο του Euro στις 4 Ιουλίου οι legends της “χρυσής ομάδας” συγκεντρώθηκαν για να δειπνήσουν και να γιορτάσουν τον άθλο της Πορτογαλίας.

Αυτή τη φορά με θέα την Ακρόπολη και φόντο το τρόπαιο. Οι περισσότεροι εκ των διεθνών μάλιστα ανέβασαν τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Στο εορταστικό Reunion βρέθηκαν οι: Καφές, Χαλκιάς, Κατσουράνης, Τσιάρτας, Καραγκούνης, Νικολαΐδης,  Παπαδόπουλος, Λάκης, Φύσσας, Μπασινάς, Γκούμας, Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Γκαγκάτσης.

Το χρονικό της ημέρας που γράφτηκε στην ιστορία

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2004, ή αλλιώς Euro 2004, διεξήχθη στα γήπεδα της Πορτογαλίας, από τις 12 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου 2004. Ήταν η 12η διοργάνωση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της UEFA και πήραν μέρος 16 εθνικές ομάδες. Από αυτές, η Πορτογαλία προκρίθηκε αυτόματα ως διοργανώτρια χώρα, ενώ οι υπόλοιπες 15 πέρασαν από την προκριματική φάση, στην οποία μετείχαν 50 ομάδες.EURO 2004: Τι έλεγε ο Τύπος για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα (pics) | Novasports

Το τρόπαιο κατέκτησε η Ελλάδα, ενάντια σε όλα τα προγνωστικά. Μετείχε μόλις για δεύτερη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (μετά το 1980) και ήταν ένα από τα αουτσάιντερ του τουρνουά.

Έκανε την πρώτη έκπληξη στην πρεμιέρα, νικώντας με σκορ 2-1 τη διοργανώτρια Πορτογαλία. Στη συνέχεια, υπό την καθοδήγηση του Ότο Ρεχάγκελ και με όπλο την πολύ καλή άμυνα προκρίθηκε στα προημιτελικά, απέκλεισε διαδοχικά τη Γαλλία και την Τσεχία και έφτασε στον τελικό της 4ης Ιουλίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Pixie Lott: Παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της μετά από 12 χρόνια

HerNewskl

Συνελήφθη η Super Kiki: «Μετά από τόσα χρόνια να ξανακοιμηθώ στα κρατητήρια γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη;»

Her News

Jennifer Lopez: Εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο στον σύζυγό της Ben Affleck για τα γενέθλιά του – “Σ ‘αγαπώ”

HerNews ka