HerNews.gr
Social News

Tom Cruise: Γιόρτασε τα 61α γενέθλια στην πρεμιέρα του Mission Impossible – Δείτε εικόνες από το λαμπερό party

Ο Τομ Κρουζ έκλεισε τα 61 αυτή τη Δευτέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – περιτριγυρισμένος από δεκάδες θαυμαστές σε μια πρεμιέρα του Mission Impossible .

Ο ηθοποιός έλαβε μια αυτοσχέδια τούρτα γενεθλίων από τους συμπρωταγωνιστές του στο Mission Impossible: Dead Reckoning Part One στην αυστραλιανή πρεμιέρα της ταινίας στο Σίδνεϊ στις 3 Ιουλίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise)

Ο Τομ Κρούζ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς στο κόκκινο χαλί, αλληλεπιδρώντας με κάθε θαυμαστή, καθώς πολλοί από αυτούς του ευχήθηκαν χρόνια πολλά , μερικοί μάλιστα φέρνοντας πανό με ευχές γενεθλίων.

Όταν το πάρτι μετακόμισε στο θέατρο ICC Sydney, μετά από μερικά λόγια του σκηνοθέτη Chrisopher McQuarrie, ο Τομ δέχτηκε μια ιδιαίτερη έκπληξη.

Ο συμπρωταγωνιστής του Σάιμον Πεγκ έστησε μια τούρτα γενεθλίων για τον ηθοποιό, με το κατάλληλο θέμα γύρω από την εκδήλωση, ένα μεγάλο μαύρο τετράγωνο με τον τίτλο της ταινίας και μια μοτοσικλέτα που πέφτει σε ζαχαρωτό.

Ο σταρ του Top Gun μπήκε στο Instagram αμέσως μετά με μια σειρά φωτογραφιών από τη βραδιά, γράφοντας στη λεζάντα: “Ήταν υπέροχο που πέρασα τα γενέθλιά μου με τους θαυμαστές μου σήμερα. Ευχαριστώ που ήρθατε στην πρεμιέρα!”

“Αυτό το καλοκαίρι είναι γεμάτο καταπληκτικές ταινίες για να δεις στις αίθουσες. Αυτές είναι μόνο μερικές που ανυπομονούμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη”, έγραφε η ανάρτησή του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι πρώτες εικόνες από την επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο

Her News b

Selena Gomez – Benny Blanco: Νέα τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού

HerNews ka

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ξανά στο στόχαστρο για τον πολυτελή τρόπο ζωής της

Her News