HerNews.gr
Beauty

Golden hour skin: Mε ποιον τρόπο θα καταφέρεις το απόλυτο look του καλοκαιριού;

Golden hour skin

Το bronzer είναι ένας από τους κύριους σύμμαχους για να δημιουργήσεις το επιθυμητό golden hour skin στο πρόσωπό σου. Με τη χρήση του, μπορείς να αναδείξεις τα ζυγωματικά σου και να προσθέσεις ζεστασιά και φυσική λάμψη στο πρόσωπο σου.

Golden hour skin

Για να επιτύχεις την τέλεια βάση, μπορείς να ξεκινήσεις εφαρμόζοντας ένα highlighter σε σημεία που θέλεις να αναδείξεις, όπως κάτω από τα μάτια, τα ζυγωματικά και το πόδι της χήνας. Το highlighter έχει κρεμώδη υφή και περιέχει ιριδίζοντα στοιχεία που προσφέρουν λάμψη και φωτεινότητα.

Αυτός ο τόνος θα προσθέσει μία φωτεινότητα στο πρόσωπό σου και θα δημιουργήσει μια υγιή εμφάνιση.

Golden hour skin

Στη συνέχεια, μπορείς να τονίσεις τα ζυγωματικά σου με ένα bronzer που προσφέρει λάμψη και δημιουργεί μια ηλιοκαμένη εμφάνιση. Επιλέξτε ένα bronzer που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας και εφαρμόστε το σε μια σκιά κάτω από τα ζυγωματικά, απομιμώντας τον φυσικό ηλιοφάνεια.

Αυτό θα προσθέσει ζεστασιά και χρώμα στο πρόσωπό σας, δημιουργώντας ένα φυσικό και υγιές αποτέλεσμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε το bronzer με έναν μεγάλο και fluffy πινέλο στις ζώνες των ζυγωμάτων, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις για ομοιόμορφη κατανομή.

Golden hour skin: Mε ποιον τρόπο θα καταφέρεις το απόλυτο look του καλοκαιριού;

Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε το bronzer σε άλλα σημεία του προσώπου που θέλετε να δώσετε περισσότερη ζεστασιά, όπως στο περίγραμμα του μετώπου, το πηγούνι και τον αυχένα. Αυτό θα δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα που θα αναδείξει την επιδερμίδα σας.

Τέλος, μην ξεχάσετε να ανακατέψετε καλά το bronzer πριν τη χρήση για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη απαλή απόδοση. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγη λάμψη, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα bronzer με λεπτές χρυσές ή λαμπερές νότες για ένα boost λάμψης.

Hailey Bieber: Πώς δημιουργεί το sunkissed εφέ στο σώμα της;

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Έκανε το πιο εντυπωσιακό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της

HerNewskl

Skincare: Must have συστατικά για το φθινόπωρο

Her News

Nail my scrunchie!

Her News b