HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Πώς δημιουργεί το sunkissed εφέ στο σώμα της;

Hailey Bieber

Η συμβουλή της Hailey Bieber για λαμπερή επιδερμίδα είναι πρακτική και εύκολη στην εφαρμογή. Το μείγμα του υγρού highlighter με την ενυδατική κρέμα σώματος είναι ένας γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε την επιθυμητή λάμψη στο σώμα σας.

Hailey Bieber

Αυτή η τεχνική λειτουργεί εξαιρετικά καθώς η ενυδατική κρέμα σώματος θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ το υγρό highlighter προσθέτει μια ιριδίζουσα λάμψη. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το μείγμα στις περιοχές του ντεκολτέ, των χεριών και των ποδιών για να δώσετε στο σώμα σας ένα θεϊκό glow.

Hailey Bieber: Πώς δημιουργεί το sunkissed εφέ στο σώμα της;

Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, απλώστε 2-3 σταγόνες από το υγρό highlighter στην ενυδατική κρέμα σώματος και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, απλώστε το μείγμα σε όλες τις περιοχές που επιθυμείτε να δώσετε λάμψη στο σώμα σας, κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ για να διευκολύνετε την απορρόφηση της κρέμας από την επιδερμίδα.

Αυτό το απλό κόλπο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια επιδερμίδα με φυσική λάμψη και υγιή εμφάνιση.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης και να απολαμβάνετε ένα αψεγάδιαστο, φωτεινό αποτέλεσμα.

Εκτός από αυτό το skincare hack, η Hailey Bieber προτείνει και άλλες συμβουλές για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας λαμπερή:

  1. Καθαρίζετε προσεκτικά το πρόσωπό σας: Η καθαριότητα είναι βασική για μια λαμπερή επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό προϊόν που να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά προτού το ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
  2. Ενυδατώνετε καθημερινά: Η ενυδάτωση είναι ουσιαστική για μια λαμπερή επιδερμίδα. Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα που να ταιριάζει στις ανάγκες του δέρματός σας και εφαρμόστε την καθημερινά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα
  3. Χρησιμοποιείτε προϊόντα με λαμπερό τελείωμα: Επιλέξτε προϊόντα μακιγιάζ, όπως highlighter και illuminating primer, που δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Hailey Bieber

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έκανε το ίδιο κούρεμα με την Hailey Bieber

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μυστικά για να μυρίζετε όμορφα, χωρίς άρωμα

Her News

Οι βιταμίνες που βοηθούν τα μαλλιά σας να μακρύνουν!

HerNewskl

Brow Lamination: Η beauty τάση που λατρεύει η Zendaya

HerNewskl