HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Την χαστούκισε η ασφάλεια του παίκτη NBA, Victor Wembanyama

Η Britney Spears φέρεται να χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας ενός παίκτη των San Antonio Spurs το βράδυ της Τετάρτης.

Ο φύλακας του Victor Wembanyama φέρεται να επιτέθηκε στην Brtiney Spears στο hotspot διασημοτήτων Catch μέσα στο Aria Resort & Casino στο Λας Βέγκας σύμφωνα με το TMZ.

Μια πηγή είπε στο ρεπορτάζ ότι η Britney Spears ήταν «θαυμάστρια» του μπασκεντμπολίστα και έτσι πήγε κοντά του για να του ζητήσει μια φωτογραφία μαζί.Britney Spears

Ο Wembanyama, ένας 19χρονος από τη Γαλλία, μόλις υπέγραψε στους Spurs κατά τη διάρκεια του ντραφτ του NBA 2023 στις 22 Ιουνίου.

Φωτογραφήθηκε να υπογράφει αυτόγραφα για άλλους θαυμαστές το ίδιο βράδυ με το περιστατικό.

Η Britney Spears «τον χτύπησε στην πλάτη του, στον δεξί του ώμο», σύμφωνα με την πηγή, και ο φύλακας στη συνέχεια φέρεται να «την χαστούκισε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στο πάτωμα και της έσπασαν τα γυαλιά.

«Καταλαβαίνεις πώς είναι όταν σε κατακλύζουν θαυμαστές», φέρεται να είπε στη σούπερ σταρ της μουσικής, κάτι που φέρεται να αποδέχτηκε.

Η Britney Spears εθεάθη σε βίντεο παπαράτσι που έλαβε το TMZ να βγαίνει γρήγορα από το εστιατόριο αργότερα το βράδυ με μια κουκούλα από πάνω της και γυαλιά ηλίου για να κρύψει την ταυτότητά της.

Φαινόταν να συνοδεύεται από τον σύζυγό της, Sam Asghari , και τον μάνατζέρ της, Cade Hudson.

Το TMZ ανέφερε επίσης ότι ο φύλακας ζήτησε συγγνώμη από τη σούπερ σταρ πηγαίνοντας στο τραπέζι της μετά το υποτιθέμενο περιστατικό.

Η Britney Spears ισχυρίστηκε ότι δεν έλαβε συγγνώμη από τον οργανισμό Spurs ή τον αστέρα του NBA, Victor Wembanyama, αφού η ασφάλειά του την χαστούκισε στο πρόσωπο το βράδυ της Τετάρτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Η τραγουδίστρια  έγραψε στο Instagram Story της την Πέμπτη για να αναφερθεί στο υποτιθέμενο περιστατικό, που έλαβε χώρα στο αγαπημένο εστιατόριο Catch στο Λας Βέγκας.

«Οι τραυματικές εμπειρίες δεν είναι καινούριες για μένα και μου άρεσαν τα μερίδια», ξεκίνησε σε ένα σημείωμα. «Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που μου συνέβη χθες το βράδυ».

Στο σημείωμά της, η Spears θυμήθηκε ότι αναγνώρισε το Wembanyama στο λόμπι του ξενοδοχείου της, αλλά μόλις είδε τον 19χρονο αθλητή για δεύτερη φορά, αποφάσισε να «τον πλησιάσει και να τον συγχαρεί για την επιτυχία του».

«Είχε πολύ φασαρία, οπότε τον άγγιξα στον ώμο για να τραβήξω την προσοχή του. Γνωρίζω τη δήλωση του παίκτη όπου αναφέρει ότι «τον σκούντηξα», αλλά απλά του ακούμπησα τον ώμο», διέψευσε.

«Η ασφάλειά του τότε με χτύπησε στο πρόσωπο χωρίς να κοιτάξει πίσω, μπροστά σε ένα πλήθος», συνέχισε να ισχυρίζεται.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σακίρα: Στο νοσοκομείο με κρίση άγχους μετά τις φήμες απιστίας του Πικέ; – Tι λένε τα δημοσιεύματα

Her News b

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώην βοηθός του κέρδισε τη δικαστική «μάχη» και 1,2 εκατ ευρώ

HerNews ka

Σοκάρει η Ρεμπέκα Βάρντι: «Με βίαζαν στα 12 και το έκρυβαν» – Κατηγορεί τους Ιεχωβάδες

Her News