HerNews.gr
BRIDE NEWS

Πολιτικός γάμος: Τι να φορέσεις αν παντρεύεσαι στο δημαρχείο

Ένας πολιτικός γάμος είναι γενικά μια μικρότερη, λιγότερο παραδοσιακή επιλογή, επειδή υπάρχουν όρια στα πόσα άτομα μπορείτε να προσκαλέσετε. Επίσης συνήθως δεν θα μπορείτε να διακοσμήσετε ή να αλλάξετε τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε.

Ο πολιτικός γάμος είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ο στόχος σας είναι μια τελετή που είναι γρήγορη, χωρίς πολλές προετοιμασίες και με λίγο κόσμο.

Διαβάστε όμως παρακάτω για τις συμβουλές μας για το πώς να κάνετε τον γάμο σας στο δημαρχείο όμορφο, αξέχαστο και ακριβώς όπως τον έχετε φανταστεί.

Ιδέες για τον γάμο σε δημαρχείο 

Ένας πολιτικός γάμος δεν έχει τόσο αυστηρούς κανόνες όσον αφορά το ντύσιμο της νύφης, σε σχέση με έναν θρησκευτικό γάμο. Εξάλλου πάντα αυτό που έχει σημασία είναι να φαίνεσαι και να αισθάνεσαι σαν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Υπάρχουν όμως κάποιες μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να έχεις κατά νου όταν επιλέγεις το ντύσιμό σου για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ανάλογα με την τοποθεσία του δημαρχείου και την αίθουσα που θα γίνει ο γάμος, μπορείς να διαλέξεις το κατάλληλο ντύσιμο και τα αξεσουάρ σου.

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ευελιξία όταν πρόκειται για γάμο σε δημαρχείο. Μπορείς να κάνεις κάτι vintage, κάτι μοντέρνο, να βάλεις φόρεμα πάνω από το γόνατο, ένα μίντι φόρεμα ή ένα μάξι φόρεμα.

Μπορείς να φορέσεις μια ολόσωμη φόρμα, παντελόνι ή να ντυθείς σαν την Carrie Bradshaw με λευκή φούστα και ασορτί blazer. 

Επειδή ένας πολιτικός γάμος είναι πολύ πιο χαλαρός, είναι η ευκαιρία σου να αναδείξεις 100% το προσωπικό σου στιλ. 

Αν αγαπάς τις vintage εμφάνισεις τότε σου προτείνουμε να φορέσεις ένα φόρεμα, με μήκος μέχρι το γόνατο.

Οι σύγχρονες νύφες θα έλκονται από ξεχωριστά γυναικεία κοστούμια. Αν όμως θέλεις να κάνεις μια δήλωση, μάλλον θα προτιμήσεις κάτι πιο τολμηρό με βολάν.

Αν έχεις μια πιο κλασική αισθητική, ένα απλό σατέν ή δαντελένιο φόρεμα είναι πάντα διαχρονικό και κομψό.

Πώς να επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Οι 3 καλύτερες χρωματικές παλέτες για έναν γάμο του Οκτωβρίου

Her News

Οι μουσικές επιλογές του γάμου!

Her News

Άννα Πρέλεβιτς: Έλαμψε στο γάμο της με νυφικό που θύμισε «Grace Kelly»

Her News