HerNews.gr
Beauty

Μαυρισμένη Επιδερμίδα: 5 χρώματα για να τονιστεί με το μανικιούρ

Ήρθε η εποχή που αρχίζουμε να αποκτούμε μαυρισμένη επιδερμίδα ή θέλουμε να βρούμε τρόπους για να την τονίσουμε και να φαίνεται ακόμα πιο έντονη.

Αν, λοιπόν, έχετε μαυρίσει και θέλετε να κάνετε το αποτέλεσμά σας ακόμα πιο εντυπωσιακό ή έχετε πάρει λίγο χρώμα και θέλετε να τονώσετε και να δώσετε ώθηση στην μαυρισμένη επιδερμίδα σας, που βρίσκεται σε αρχικά στάδια, τότε οι προτάσεις που ακολουθούν είναι ιδανικές για εσάς.

Άλλωστε, σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα έντονα και εντυπωσιακά χρώματα το καλοκαίρι; Αυτά που χτυπούν στο μάτι, φέρνουν αντίθεση με το συνολικό look και δημιουργούν μια νέα οπτική σε ολόκληρη την εμφάνιση;

Αυτά είναι και τα πέντε άκρως εντυπωσιακά χρώματα που θα δούμε παρακάτω, τα οποία και ενδείκνυνται ιδιαίτερα για τη μαυρισμένη επιδερμίδα και την τόνωση αυτής, κάνοντάς την να ακτινοβολεί και το στυλ μας να κλέβει τις εντυπώσεις.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Μαυρισμένη Επιδερμίδα: 5 χρώματα για να την τονίσετε με το μανικιούρ

Το Λευκό

Το λευκό είναι το νούμερο ένα χρώμα που ενδείκνυνται για την μαυρισμένη επιδερμίδα, κάνοντάς την να φαίνεται ιδιαιτέρως εντυπωσιακή. Άλλωστε, το λευκό είναι το χρώμα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το μαύρο και δε θα μπορούσε να μην ισχύει και το ίδιο και το καλοκαίρι, όπου ο ήλιος δημιουργεί ένα πολύ εντυπωσιακό μαύρισμα στο σώμα μας. Έτσι, αν θέλετε να φέρετε την πλήρη αντίθεση στο τελικό αποτέλεσμα, το λευκό χρώμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και πρέπει να υιοθετήσετε.

Λευκό σε μαυρισμένη επιδερμίδαΤα Citrus Glazed Donut Nails

Τα Citrus Glazed Donut Nails είναι από τα μεγάλα trends του μανικιούρ για το φετινό καλοκαίρι και δε θα μπορούσαν να μην αποτελούν κορυφαία επιλογή για τη μαυρισμένη επιδερμίδα, αφού δημιουργούν μια γλυκιά αντίθεση που είναι must για το καλοκαίρι. Άλλωστε, τα δοκίμασε και η Hailey Bieber και αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη έγκριση για το εν λόγω trend!Citrus Glazed Donut

Το Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι από τις πιο συχνές επιλογές μας όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μεγάλη αντίθεση με την μαυρισμένη επιδερμίδα μας. Είναι μια πολύ αγαπημένη μας επιλογή, αρκετά ιδιαίτερη και ξεχωριστή και δε θα μπορούσε να μην ήταν, άλλωστε, αφού είναι ένα άκρως ζωντανό, εντυπωσιακό και καλοκαιρινό χρώμα. Είναι η καλύτερη επιλογή, αν ψάχνετε κάτι άκρως καλοκαιρινό, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Πορτοκαλί νύχια

To Κόκκινο

Και ποιος δεν αγαπάει τα κόκκινα νύχια; Φέτος το καλοκαίρι, ειδικά, που αποτελούν το μεγάλο trend, ήρθε ο καιρός να τα τιμήσουμε και στις αρχές του καλοκαιριού και στο τέλος του. Είναι μια άκρως διαχρονική, κλασσική και εντυπωσιακή επιλογή, που πραγματικά ταιριάζει με όλα τα μήκη νυχιών και τις επιδερμίδες.

Κόκκινα νύχια

Το Μπλε

Το μπλε αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή για το καλοκαίρι, αφού όποια απόχρωση του μπλε κι αν επιλέξετε, φέρνει την απαιτούμενη αντίθεση με την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα. Έτσι, είτε επιλέξετε το γαλάζιο, το μπλε του ουρανού, το μπλε σκούρο και γενικά όποιο μπλε προτιμάτε, σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Για αυτό, μπορείτε να πειραματιστείτε, όπως στην παρακάτω φωτογραφία για ένα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Μπλε νύχια

Blueberry milk nails: Αυτό είναι το αγαπημένο χρώμα στο καλοκαιρινό μανικιούρ των celebrities

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

KORRES: Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με μια ολοκαίνουρια σειρά skincare

Vip Group

Blake Lively: Το mimimal manicure της θα είναι το trend της σεζόν!

HerNewskl

Hailey Bieber: Yιοθέτησε το glazed donut makeup για βραδινά glam looks

HerNewskl