HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Επανήλθε με φάρμακο που χρησιμοποιείται για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης από υπερβολική χρήση ναρκωτικών

Η Madonna φέρεται να επανήλθε με τον Narcan πριν εισαχθεί στη ΜΕΘ τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ από το Radar Online , όταν η Madonna βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στις 24 Ιουνίου, όσοι φέρεται να τη βρήκαν της έκαναν ένεση Narcan.

Το φάρμακο χρησιμοποιείται πιο συχνά για την ταχεία αναστροφή μιας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι το Narcan χρησιμοποιήθηκε για την καταπολέμηση του σηπτικού σοκ όχι της χρήσης ναρκωτικών.Μια selfie της Madonna.

Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν υπερβολική δόση της Madonna σύμφωνα με το Radar.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Madonna βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της τον περασμένο μήνα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου έπρεπε να διασωληνωθεί για τουλάχιστον μία νύχτα πριν αφαιρεθεί ο σωλήνας.

Η Μαντόνα κάθεται.

Δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η Madonna αγνόησε τα συμπτώματά της και δεν είδε ποτέ γιατρό επειδή ήταν επικεντρωμένη στο να προετοιμαστεί για την  επερχόμενη περιοδεία της “Celebration” , η οποία έκτοτε έχει αναβληθεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Θέλει να κάνει κολιέ από τα οστά της μητέρας της

HerNews ka

Μεξικό: Θανατηφόρο gender reveal party – Το αεροπλάνο που θα αποκάλυπτε το φύλο συνετρίβη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος

HerNews ka

Dua Lipa: Επιστρέφει στην Αλβανία για να αλλάξει τρόπο ζωής!

HerNewskl