HerNews.gr
Διεθνή

Μεξικό: Θανατηφόρο gender reveal party – Το αεροπλάνο που θα αποκάλυπτε το φύλο συνετρίβη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος

Ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου έγινε θανατηφόρο αφού ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη και σκότωσε τον πιλότο μπροστά στους καλεσμένους – οι οποίοι αγνοούσαν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε πάνω από τα κεφάλια τους. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρταζε την εγκυμοσύνη του με την οικογένεια και τους φίλους του στη Σιναλόα του Μεξικού και προσέλαβε ένα μικρό τζετ ώστε να πετάξει είτε ροζ είτε μπλε σκόνη για να δείξει το φύλο του μωρού τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρταζε την εγκυμοσύνη του με την οικογένεια και τους φίλους του στη Σιναλόα του Μεξικού και προσέλαβε ένα μικρό τζετ για να πετάξει και να πετάξει είτε ροζ είτε μπλε σκόνη για να δείξει το φύλο του μωρού τους.Καθώς το αεροπλάνο πλησίασε τη μαμά και τον μελλοντικό μπαμπά, που στέκονταν δίπλα σε μια πινακίδα  απελευθέρωσε ροζ καπνό υποδεικνύοντας ότι θα αποκτούσαν κόρη.

Αλλά την ίδια στιγμή, το αεροσκάφος Piper PA-25-235 Pawnee τραβήχτηκε ξαφνικά προς τα πάνω, περιστρέφοντας στο πλάι καθώς ένα από τα φτερά του κατέρρευσε στον αέρα.

Το αεροσκάφος Piper PA-25-235 Pawnee πυροβόλησε ξαφνικά προς τα πάνω, περιστρέφοντας στο πλάι καθώς ένα από τα φτερά του κατέρρευσε στον αέρα

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Το αεροσκάφος συνέχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου, περνώντας από τους φοίνικες στο φόντο της ειδυλλιακής στιγμής του ζευγαριού στην πόλη San Pedro, Sinaloa. 

Πριν συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που είχε συμβεί, το ζευγάρι συνέχισε να είναι αγκαλιασμένο ενώ μέλη της οικογένειας τους έδιναν συγχαρητήρια. 

Ο Luis Angel N., 32 ετών, ήταν ο πιλότος και το μόνο άτομο στο μικρό αεροπλάνο, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Βρέθηκε πεσμένος στα ερείπια μετά τη συντριβή. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς εξέπνευσε, σύμφωνα με το Aviation Safety Network. 

Στιγμιότυπα από την τραγική στιγμή έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – και μια εικόνα αυτού που πιστεύεται ότι ήταν το παραμορφωμένο αεροσκάφος έδειξε το μέγεθος της ζημιάς.Το βίντεο από τη στιγμή έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - και μια εικόνα του τι πιστεύεται ότι ήταν το παραμορφωμένο αεροσκάφος έδειξε το μέγεθος της ζημιάς

Πλάνα από πέρα ​​από τον κήπο όπου γινόταν το πάρτι αποκάλυψης φύλου έδειξαν επίσης πώς το αεροπλάνο συνέχισε να τριγυρίζει στον ουρανό πριν συντριβεί. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα περίτεχνο πάρτι αποκάλυψης φύλου γίνεται θανατηφόρο.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kris Jenner: Έπινε καθημερινά βότκα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο μεγάλωμα των 6 παιδιών της

HerNews ka

Τόνι Μπένετ: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός τραγουδιστής σε ηλικία 96 ετών

HerNews ka

Gigi Hadid: Καταδικάστηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση επειδή μοιράστηκε ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης εν μέσω πολέμου με τη Χαμάς

HerNews ka