HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Θέλει να κάνει κολιέ από τα οστά της μητέρας της

Η οικογένεια Kardashian είναι γνωστή για τις ιδιαίτερες ιδέες που κάνουν trend και αυτό είναι κάτι που δεν μας κάνει τόσο εντύπωση.

Ίσως η Kim Kardashian ήθελε να μπει πιο βαθιά στο πνεύμα του Halloween.

Στη δεύτερη σεζόν, το πέμπτο επεισόδιο της σειράς “The Kardashians” του Hulu, που προβλήθηκε την Πέμπτη, η Jenner βρισκόταν σε ανάκαμψη για χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίου. 

Ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με την κόρη της, Khloé Kardashian, και την άλλη κόρη της Kylie στο τηλέφωνο, η Jenner μίλησε για τα μοναδικά σχέδια της Kim. 

«Η Kim ζήτησε από τον γιατρό να της φυλάξει τα οστά μου για να μπορέσει να φτιάξει κοσμήματα από αυτά», είπε η Jenner. “Είναι ανατριχιαστικό.” Με την Kylie να απαντά στο τηλέφωνο πως «Είναι περίεργο».

Η Kim συνόδευσε τη μητέρα της στο νοσοκομείο για την εγχείρησή της, μαζί με το αγόρι της Jenner, Corey Gamble, όπως φαίνεται στο επεισόδιο τέσσερα.

 Ενώ κρατούσε συντροφιά στο προεγχειρητικό δωμάτιο, η Kim είπε ότι είχε μια «παράδοση» να απειλεί τους γιατρούς που έκαναν χειρουργικές επεμβάσεις στα μέλη της οικογένειάς της «με τη ζωή τους».

 Λίγο πριν η μητέρα της πάει στο χειρουργείο, η Kim την καθησύχασε ότι η επέμβαση δεν ήταν «τίποτα», δεδομένου ότι η Jenner είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο στο παρελθόν.

Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη να κάνει η Kim κοσμήματα από τα κόκκαλα της, η Kris σκέφτηκε περισσότερο να μοιράσει τις στάχτες της μετά το θάνατό της και την καύση της, μετατρέποντάς τις σε κολιέ για τα παιδιά της. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kelly Clarkson: Aποκάλυψε τον τρόπο να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Her News b

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Καλεσμένος ισχυρίζεται ότι υπήρχε μια «άσχημη» μυρωδιά στον γάμο τους

HerNews ka

Κίνα: Εργαζόμενοι πηγαίνουν στη δουλειά τους με πιτζάμες – Ο λόγος θα σας εκπλήξει

HerNews ka