HerNews.gr
Διεθνή

Μαρία Μενούνος: O καρκινικός όγκος της διπλασιάστηκε σε μέγεθος – Οι γιατροί είχαν πει ότι είναι καλά

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι ο καρκινικός όγκος της αρχικά αγνοήθηκε από τους γιατρούς – αναγκάζοντάς τον να διπλασιαστεί σε μέγεθος.

Η δημοσιογράφος ήταν ανοιχτή για το ταξίδι της με τον καρκίνο στο πάγκρεας από τότε που διαγνώστηκε με το δεύτερο στάδιο της νόσου τον Ιανουάριο.

Εμφανιζόμενη στο podcast «Not Skinny But Not Fat» , η Μαρία Μενούνος – που αυτή τη στιγμή περιμένει το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας – είπε ότι ο όγκος της έγινε σημαντικά μεγαλύτερος από την πρώτη της σάρωση τον Νοέμβριο.

Η Menounos είπε στο podcast "Not Skinny But Not Fat" ο όγκος της έγινε σημαντικά μεγαλύτερος από την πρώτη της σάρωση τον Νοέμβριο.Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία ολόκληρου του σώματος, η οποία τελικά οδήγησε στη διάγνωσή της.

«Όταν βρήκαν τον όγκο στην μαγνητική τομογραφία, είπαν: «Μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε τη σάρωση του Νοεμβρίου; Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί», εξήγησε.

«Και ήταν. Σε εκείνο το σημείο ήταν δύο εκατοστά και όταν βρήκαν ότι ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά , είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος μέσα σε δύο μήνες».

Η Μαρία Μενούνος είπε ότι «ακόμα έφτανε στο κάτω μέρος» για το πώς οι γιατροί θα μπορούσαν να χάσουν μια τόσο σοβαρή διάγνωση.Αυτή τη στιγμή η Μενούνος περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της μέσω παρένθετης μητέρας.

«Αυτό που έμαθα από τότε είναι… διαφορετικές σαρώσεις έχουν την ικανότητα να βλέπουν διαφορετικά πράγματα καλύτερα», είπε.

«Για αυτό, μια μαγνητική τομογραφία ήταν αυτό που πραγματικά θα δει, για άλλα πράγματα οι αξονικές τομογραφίες είναι καλύτερες, για άλλους είναι καλύτερος ο υπέρηχος. Είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία…».

«Έτσι ο ακτινολόγος επέστρεψε και μπόρεσε να το δει και να κάνει μια προσθήκη και να πει, «Ναι, τώρα γνωρίζοντας ότι ήταν εκεί, μπορούμε να δούμε ότι είναι εκεί», πρόσθεσε.

Η Μαρία Μενούνος θυμήθηκε ότι υπέφερε από χρόνιο πόνο στην κοιλιά πριν διαγνωστεί.

«Είχα σοβαρή διάρροια για ενάμιση μήνα. Έκανα όλες τις εξετάσεις κοπράνων, βγήκαν αρνητικές, τίποτα δεν ήταν κακό. Πήγα και έκανα αξονική τομογραφία, μου είπαν, «Είσαι καλά», εξήγησε.

«Αλλά ο πόνος μου συνέχιζε να επιμένει και κάθε φορά που παραπονιόμουν για τον πόνο, ο γιατρός μου έλεγε: «Έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις».

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τη διάγνωσή της με καρκίνο στο πάγκρεας σε  συνέντευξή της στο People  τον Μάιο.

Η ανακοίνωσή της ήρθε τρεις μήνες αφότου η ίδια και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, είπαν στον κόσμο ότι περιμένουν  ένα κοριτσάκι  μετά από μια  δεκαετία αγώνων γονιμότητας.

«Ήμασταν δύο μήνες μαζί και δεν μπορώ να πιστέψω ότι επιτέλους θα κάνω ένα μωρό και δεν θα προλάβω να τη γνωρίσω», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιάνου Ριβς – Αλεξάντρα Γκραντ: Το φιλί στο κόκκινο χαλί που μαγνήτισε τα βλέμματα

Her News

Έλον Μάσκ: Η δημόσια συγγνώμη του σε εργαζόμενο που απολύθηκε από το Twitter

HerNews ka

NASA: Σχεδιάζει να κατασκευάσει σπίτια στη Σελήνη έως το 2040

HerNews ka