HerNews.gr
Beauty

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το ιδανικό χτένισμα για τις διακοπές σας

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες στο νησί της Αντιπάρου και μας εμπνέει με τις υπέροχες εικόνες που μοιράζεται στο feed της. Μία από αυτές τις εικόνες αποκαλύπτει το ιδανικό χτένισμα για το νησί.

Χριστίνα Μπόμπα

Κατά την επίσκεψή μας σε ένα νησί, οι εμφανίσεις μας πρέπει να είναι ανάλαφρες και να μη θυμίζουν την πόλη. Δύο επιτυχημένα στυλ που μπορούμε να προτείνουμε είναι το “island minimalish” και το “boho chic”. Στο πλαίσιο του δεύτερου στυλ ανήκει και ένα χτένισμα που επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα και είναι ιδανικό για το νησί, τα “frame braids.

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το ιδανικό χτένισμα για τις διακοπές σας

Τα “frame braids” είναι δύο πλεξίδες που λειτουργούν σαν κορνίζα γύρω από το πρόσωπο. Είναι ένα γλυκό και πρακτικό χτένισμα που εμποδίζει τον αέρα να εισέλθει στο πρόσωπο σας. Για να το αντιγράψετε, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια χωρίστε τα στη μέση. Δημιουργήστε δύο μικρές πλεξούδες κοντά στη χωρίστρα στην κάθε πλευρά. Στερεώστε τις με ένα λαστιχάκι και χρησιμοποιήστε λίγο hairspray για να κρατήσετε το χτένισμα σταθερό. Και είστε έτοιμοι!

Αυτό είναι ένα από τα καλοκαιρινά χτενίσματα που μπορείτε να επιλέξετε για μια ανάλαφρη και stylish εμφάνιση στο νησί, εμπνευσμένο από τη Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε το πιο chic μαύρο μπικίνι που έχουμε δει φέτος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

U Cut: Το it κούρεμα για όσες θέλουν να χαρίσουν όγκο στα μαλλιά τους

HerNewskl

Kendall Jenner: To makeup hack που έγινε αμέσως viral!

HerNewskl

Emmy Awards 2024: H Selena Gomez μας έδειξε την κυρίαρχη τάση στο μακιγιάζ χειλιών

HerNewskl