HerNews.gr
Beauty

Emmy Awards 2024: H Selena Gomez μας έδειξε την κυρίαρχη τάση στο μακιγιάζ χειλιών

Selena Gomez: Έκανε το πιο girly μανικιούρ που έχουμε δει

Το κόκκινο χαλί των Emmy Awards 2024 ανέδειξε τα κορυφαία trends στη μόδα και την ομορφιά για το 2024, καθώς οι celebrities έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Emmy Awards 2024: H Selena Gomez μας έδειξε την κυρίαρχη τάση στο μακιγιάζ χειλιών

Η βραδιά των βραβείων ήταν γεμάτη από λάμψη, στυλ και ενδιαφέρουσες τάσεις. Οι celebrities παρουσίασαν εμφανίσεις που ξεχώρισαν. Είμαστε σίγουρες πως ήδη δημιουργήθηκαν τα επόμενα κορυφαία trends για την άνοιξη του 2024.

Βουργουνδί χείλη

Τα βουργουνδί χείλη αναδεικνύονται ως μία από τις κυρίαρχες τάσεις στο μακιγιάζ για την άνοιξη του 2024, επαναλαμβανόμενη και φέτος με εντυπωσιακό τρόπο.

Η βαθιά απόχρωση μεταξύ μαύρου και deep κόκκινου αναδεικνύει έντονα τα χείλη. Ταυτόχρονα, φυσικά,  δημιουργεί ένα εντυπωσιακό, σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Αυτό το σκούρο, πλούσιο χρώμα είναι ευπροσάρμοστο και κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας, καθιστώντας το ένα chic στοιχείο στο μακιγιάζ.

Συνεπώς, η  Selena Gomez απέδειξε πώς τα βουργουνδί χείλη μπορούν να αναδείξουν τη θηλυκότητα και να προσθέσουν ένα boost πολυτέλειας στην εμφάνιση κάθε it girl. Η βαθιά απόχρωση προσδίδει μία δόση μυστηρίου. Ταυτόχρονα, είναι ένα εξαιρετικό statement που κεντρίζει την προσοχή.

Επίσης, αυτή η τάση επιτρέπει ευελιξία στο μακιγιάζ, καθώς τα βουργουνδί lips μπορούν να θεωρηθούν είτε ως το κύριο χαρακτηριστικό του μακιγιάζ. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ένα απλό και άκρως φυσικό look. Μάλιστα, θα έλεγε κανείς πως ταιριάζει και με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ο celebrity make-up artist Hung Vanngo αναδεικνύει το ταλέντο του με τη δημιουργία του εντυπωσιακού μακιγιάζ της Selena Gomez. Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε λίγες ώρες μετά την εμφάνιση της Gomez στο κόκκινο χαλί αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις του makeup.

Για τη δημιουργία αυτής της εντυπωσιακής απόχρωσης στα χείλη της Selena Gomez,  χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών στην απόχρωση “Strong” και δύο κραγιόν από τη συλλογή του brand Rare Beauty.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έναν προσεκτικό συνδυασμό των αποχρώσεων “Strong” και “Devoted” για να πετύχει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oscar de la Renta (@oscardelarenta)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Botox: Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για την ενέσιμη θεραπεία;

Her News b

Χριστίνα Μπόμπα: Υιοθέτησε την τάση των milky nails

HerNewskl

Είναι ο ψευδάργυρος καλός για την ακμή;

Her News