HerNews.gr
DECORNEWS

Οι λεπτές κρεμάστρες εξοικονομούν χώρο

Οι λεπτές κρεμάστρες είναι ιδανικές αν θέλετε να διπλασιάσετε ή και να τριπλασιάσετε τον αποθηκευτικό χώρο που έχετε στη ντουλάπα σας. Αυτές οι κρεμάστρες είναι απλά απίστευτες!

Αποδεικνύεται ότι αν αλλάξετε απλώς τις κρεμάστρες σας, μπορείτε ενδεχομένως να τριπλασιάσετε την ποσότητα των ρούχων που μπορείτε να αποθηκεύσετε στην ντουλάπα σας.

Πώς να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης;

Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να χωρέσετε όλα σας τα ρούχα στην ντουλάπα, τότε σίγουρα κάτι πρέπει μα κάνετε. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε απλά αλλάζοντας τις κρεμάστρες σας. Αυτό το hack είναι τόσο απλό και όμως είναι τόσο αποτελεσματικό!

Δεν είναι όλες οι κρεμάστρες ίδιες. Αυτό σας δίνει την ελπίδα να χωρέσετε περισσότερα στη ντουλάπα σας χωρίς να χρειάζεστε ηλεκτρικά εργαλεία ή να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία σε αξεσουάρ και διάφορα είδη αποθήκευσης.

Κρεμάστρες εξοικονόμησης χώρου

Υπάρχουν οι λεπτές κρεμάστρες για την ντουλάπα σας, που θα σας σώσουν. Και ποιο είναι το κόλπο για να εξοικονομήσετε πραγματικά πολύ χώρο; Πάρτε δύο λεπτές κρεμάστρες κι ένα «δαχτυλίδι» από κουτάκι αναψυκτικού. Περάστε το μέσα από τον “λαιμό” της μιας κρεμάστρας και μετά απλά περνάτε τον γάντζο της δεύτερης κρεμάστρας μέσα από τη δεύτερη τρύπα που έχει το «δαχτυλίδι» από το κουτάκι του αναψυκτικού.

Έτσι, θα έχετε δημιουργήσει μια διπλή κρεμάστρα, η οποία θα πιάνει τόσο χώρο στην ντουλάπα, όσο καταλαμβάνει και μια κρεμάστρα μόνη της.

Τέλος, για να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα κρεμάστε στην κρεμάστρα που βρίσκεται πιο χαμηλά ένα κοντό ρούχο. Στην άλλη κρεμάστρα μπορείτε να βάλετε ένα πιο μακρύ ρούχο.

Παιδικό δωμάτιο: Έξυπνα tips διακόσμησης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 συμβουλές για ονειρικό και λειτουργικό παιδικό δωμάτιο

Her News

Μικροσκοπικό σπίτι χαρίζει απλόχερα στυλ και εργονομία

Her News b

5 κόλπα επιμέλειας μπάνιου για να δείχνει σαν ξενοδοχείου & πιο οικείο

HerNews ka