HerNews.gr
Social News

Αμαρυλλίς: Οι σπάνιες φωτογραφίες που μοιράστηκε από τη βάπτιση του γιού της με τον Κώστα Ματσίκα

Η Αμαρυλλίς δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη βάπτιση του γιού της με τον Κώστα Ματσίκα.

Ο μικρός πήρε το όνομα “Ευάγγελος” από τον παππού του, νονά του ήταν η στενή φίλη του ζευγαριού Εύα Χοντακόφσκα και η βάπτιση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 5/7 στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

“Να μας ζήσεις ΓΙΕ ΜΑΣ!
Πάντα ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ!
Είσαι το ΦΩΣ μας!
Είσαι όλη μας η ΖΩΗ!
Σε λατρεύουμε 
Μπαμπάς- Μαμά
#ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ”, έγραψε η Αμαρυλλίς στην ανάρτηση της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amaryllis (@amaryllis.official)

Ο γιός της Αμαρυλλίς και του Κώστα Ματσίκα ήρθε στη ζωή πριν από 1,5 χρόνο ενώ το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 12 χρόνια, φροντίζει να κρατά τη ζωή και τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το όνομα του γιου μας είναι Ευάγγελος. Καλότυχος, καλοφώτιστος, τυχερός και ευλογημένος για όλη του τη ζωή να είναι. Να τον καμαρώνουμε και να είμαστε δίπλα του και να πορευόμαστε και πίσω του, όχι μόνο δίπλα του.

Το όνομα το πήρε από τον παππού του. Η καθημερινότητα μαζί του είναι υπέροχη, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή. Είναι θαύμα, μια ευλογία. Ό,τι και να σου πω, τα λόγια είναι περιττά», δήλωσε η Αμαρυλλίς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Έφυγε” από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο

HerNewskl

Κριστιάνο Ρονάλντο- Χεορχίνα: Aνακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα

Her News

Κατερίνα Στικούδη: «Μου είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης»

HerNews ka