HerNews.gr
Social News

Έλενα Τσαγκρινού: O DJ Stephan της έκανε πρόταση γάμου σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας

Το βράδυ της Κυριακής 9/7, ο DJ Stephan γονάτισε μέσα στο booth του dj σε γνωστό κλαμπ στον Πειραιά και ζήτησε το χέρι της αγαπημένης του Έλενας Τσαγκρινού.

Στο συγκεκριμένο μαγαζί, έκανε guest εμφάνιση ο γνωστός τράπερ Sin Boy και ο DJ Stephan εργαζόταν μαζί του, όταν κάποια στιγμή ανέβασε την Έλενα Τσαγκρινού στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου, με την τραγουδίστρια να μένει άναυδη.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν» είπε ο DJ Stephan, με την Έλενα Τσαγκρινού να σκύβει για να τον αγκαλιάσει δίνοντάς του ένα φιλί ενώ ο κόσμος ζητοκραύγαζε και χειροκροτούσε. «Εννοείται θέλω να γίνω η γυναίκα σου», απάντησε η τραγουδίστρια. 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο και έχουν συνεργαστεί σε πολλά τραγούδια της Έλενας Τσαγκρινού, ενώ μάλιστα συγκατοικούν από την πρώτη μέρα της σχέσης τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Happy Day, o DJ Stephan είχε δηλώσει: «Είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο. Συγκατοικούμε από την πρώτη ημέρα. Είναι πάρα πολύ ωραία. Η Έλενα είναι σαν μωρό στο σπίτι, οπότε δεν ενοχλεί ποτέ. Δεν με καταπιέζει η Έλενα. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει την καθημερινότητά του, χωρίς να εμποδίζει ο ένας τον άλλον αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να περνάμε πολύ χρόνο μαζί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOMAS📷 (@tomasmpax)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νάνα Μούσχουρη: «Είχα καρκίνο στο πάγκρεας»

Her News b

Rihanna: Διαψεύτηκαν οι φήμες περί χωρισμού με τον A$AP Rocky- Η απολογητική ανάρτηση στο Twitter

HerNewskl

Γιάννης Σπαλιάρας: “Mετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες”

HerNewskl