HerNews.gr
Social News

Rihanna: Διαψεύτηκαν οι φήμες περί χωρισμού με τον A$AP Rocky- Η απολογητική ανάρτηση στο Twitter

rihanna

Η Rihanna περνάει από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, καθώς περιμένει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

rihanna

Ωστόσο, φάνηκε πως υπήρξαν κάποια σύννεφα στην ευτυχία της με τον A$AP Rocky,κ καθώς υπήρχαν έντονες φήμες πως εκείνος την απάτησε με την φίλη και συνεργάτιδα της Amina Muaddi.  Ο Lous Pisano δημοσιοποίησε αυτήν την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραβώντας το ενδιαφέρον πάνω του. Ένας από τους εκπροσώπους του διάσημου ζευγάριού μια μέρα μετά διεύψευσε κατηγορηματικά τις φήμες. 

Ωστόσο, εκείνος μετά τα όσα έγραψε, πήρε ξανά θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα και απολογήθηκε για αυτήν την εσφαλμένη είδηση που διέδωσε μέσω του Twitter. Πιο συγκεκριμένα εκείνος έγραψε πως:

“”Γεια σε όλους. Θα ήθελα να αναφερθώ στην κατάσταση. Χθες το βράδυ, πήραν την ανόητη απόφαση να τουιτάρω μία πληροφορία που έλαβα. Δεν θα μιλήσω για τις πηγές, ούτε θα κατηγορήσω άλλους για μια συζήτηση που ξεκίνησε γιατί στο τέλος της ημέρας. Εγώ πήρα την απόφαση να γράφω εκείνο το tweet, να πατήσω το send και να το δημοσιεύσω με το όνομά μου. Συνεπώς, θα ήθελα επίσημα να ζητήσω συγγνώμη από όλα τα μέρη που ενέπλεξα με τις πράξεις μου.

Και τα απερίσκεπτα tweets μου. Δέχομαι απόλυτα τις επιπτώσεις των πράξεών μου για τα tweets και οποιοδήποτε πόνο προκάλεσα. Δεν έχω καμία δικαιολογία γι’αυτό, ήμουν πολύ απορροφημένος στο δράμα του Twitter. Και δυστυχώς κατέληξα να γίνω κακός ως brand, που είναι κάτι από το οποίο στο μέλλον θα απομακρυνθώ. Θα πάρω λίγο χρόνο μακριά από το Twitter για να καταλάβω τι σημαίνει αυτό και πώς να μπορώ να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου καλύτερα. Απομακρύνθηκα από το να τη χρησιμοποιώ για περισσότερη θετική δουλειά. Και πάλι συγγνώμη σε εκείνους για το απέριττο δράμα”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Chris Evans: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Alba Baptista

HerNews ka

Μπρους Γουίλις: Βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του μετά τη διάγνωση της άνοιας

HerNews ka

Kim Kardashian: Της έκαναν το πιο σουρεαλιστικό δώρο για τα Χριστούγεννα

HerNews ka