HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Βγήκε για περπάτημα στη Νέα Υόρκη εν μέσω φόβου για την υγεία της – ΦΩΤΟ

Εν μέσω πολλών εικασιών για την κατάστασή της υγείας της Madonna, το Page Six  αναφέρει ότι η τραγουδίστρια – η οποία φέρεται να βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της μόλις πριν από 10 ημέρες – εντοπίστηκε να κάνει βόλτα με μια φίλη της στη γειτονιά της στο Upper East Side.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Madonna φορούσε γιγάντια γυαλιά ηλίου, καπέλο και αθλητικά παπούτσια Nike — και φαίνεται να ακουμπά σε ένα φανοστάτη ενώ περίμενε να διασχίσει τον δρόμο στην East 80th Street και τη Lexington Avenue.

Η Podcaster Lauren Conlin δημοσίευσε αργότερα φωτογραφίες της σταρ στη βόλτα της στο TikTok.

@laurenconlin4 #MADONNA #madonnafans #madonnaforever #celebritysighting #laureninterviews #nyc #newyorkcity ♬ Lucky Star – Madonna

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι φαινόταν χαρούμενη και κουβέντιασε με τη φίλη της καθώς έκαναν τη βόλτα τους ένα ζεστό απόγευμα Κυριακής.

Έδειχνε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα στο περπάτημα, αν και φαινόταν να παίρνει το χρόνο της.

Μαντόνα

Η σούπερ σταρ είχε κάνει τα μαλλιά της πλεξούδες και φορούσε κόκκινο κραγιόν. Στις 28 Ιουνίου η Μadonna βρέθηκε αναίσθητη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Υποτίθεται ότι διασωληνώθηκε για τουλάχιστον μία νύχτα πριν αφαιρεθεί ο σωλήνας.

Η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία δήλωση και οι θαυμαστές της έχουν μείνει κάπως “κρεμασμένοι” καθώς αναζητούν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

ΜαντόναΟ επί μακρόν μάνατζέρ της, Γκάι Όσεαρι, είπε μέσω Instagram ότι η Madonna είχε «εμφανίσει μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε μια πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ».

Όμως η κυριακάτικη βόλτα της είναι το πρώτο πραγματικό σημάδι ότι η σταρ είναι έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινή ζωή μετά την έκτακτη περιπέτεια υγείας.

Η περιοδεία της αναβλήθηκε λόγω του ιατρικού επείγοντος. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου στον Καναδά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Σοκάρει με την αποκάλυψή της – «Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ»

HerNews ka

Ariana Grande: Παντρεύτηκε με μυστικό γάμο τον αγαπημένο της

Her News b

Σαγκάη: Γυναίκα έμενε έναν μήνα σε τηλεφωνικό θάλαμο με τον σκύλο της

Her News