HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Σοκάρει με την αποκάλυψή της – «Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ»

Η Madonna αστειεύτηκε ότι «έπρεπε σχεδόν να πεθάνει» για να συγκεντρώσει και τα έξι παιδιά της «σε ένα δωμάτιο».

Η τραγουδίστρια είπε ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο με τα “φοβισμένα” παιδιά της μετά από την κρίση υγείας που την οδήγησε στην εντατική θεραπεία το περασμένο καλοκαίρι.

«Το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή είναι ένα θαύμα», είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Barclays Center το Σάββατο το βράδυ, καθώς το πλήθος ξέσπασε σε ζητωκραυγές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτό το δωμάτιο απόψε που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο», πρόσθεσε.

Τον Ιούνιο η Βασίλισσα της Ποπ βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη μετά από «εντατικές πρόβες» εν όψει της περιοδείας της.

Έκτοτε αποκάλυψε ότι ο δάσκαλός της στην Καμπάλα, Εϊτάν Γιαρντένι, ήταν δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια του 48ωρου προκληθέντος κώματος της και η φωνή του ήταν το μόνο που μπορούσε να ακούσει.

«Όταν ξύπνησα για πρώτη φορά, είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται στο λόμπι», εξήγησε η Madonna.

«Παρεμπιπτόντως, έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να έχω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο – ξέρω ότι είναι κάπως αστείο», πρόσθεσε.

«Αλλά ήταν όλοι πολύ φοβισμένοι και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε».

Madonna  είπε ότι αμέσως σκέφτηκε τη μητέρα της, η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού σε ηλικία 30 ετών. «Ήταν μόνη της», είπε ο δημιουργός της «Vogue» για την μητέρα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

«Και σκεφτόμουν: “Κι αν άφηνα τα παιδιά μου;”. Αυτό θα με κατέστρεφε να αφήσω τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή στη ζωή τους».

«Δεν σκεφτόμουν εμένα. Σκεφτόμουν εκείνους και σκεφτόμουν τη μητέρα μου και πόσο φοβισμένη πρέπει να ήταν που ήξερε ότι θα μας άφηνε όλους πίσω».

Η Μadonna διατύπωσε τη θεωρία ότι «μας συμβαίνουν τρελά πράγματα» για να «μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τι περνούν οι άλλοι άνθρωποι». «Δεν θεωρώ τίποτα από αυτά ως δεδομένο», κατέληξε.

Mecnun Giasar: Ο χορογράφος της Madonna μιλά αποκλειστικά στο HerNews για όλες τις λεπτομέρειες της μεγάλης της επιστροφής στη σκηνή αλλά & για τη νοσηλεία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύα Καϊλή: Νέο «όχι» στην αποφυλάκιση της – Παραμένει στη φυλακή

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χρησιμοποίησαν τους βασιλικούς τους τίτλους και επικρίθηκαν

HerNews ka

Nirvana: Το «γυμνό μωρό» μηνύει την μπάντα για… παιδική πορνογραφία

Her News