HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Πώς δημιουργεί το glass εφέ στο δέρμα της;

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez είναι γνωστή για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, και το μυστικό της δεν βασίζεται σε εξωπραγματικές τεχνικές ομορφιάς.

Πραγματικά ακτινοβολεί με τον πιο φυσικό τρόπο, ακόμα και όταν δημοσιεύει φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ στα social media.

Το μυστικό της Jennifer Lopez είναι η χρήση δύο προϊόντων που αγαπά και χρησιμοποιεί συνεχώς. Το πρώτο είναι το JLo Beauty That Big Screen Broad Spectrum SPF 30 Moisturizer, ένα ενυδατικό προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας από τις ακτίνες του ήλιου. Το δεύτερο είναι το JLo Beauty That Star Filter Complexion Booster, ένα προϊόν που προσθέτει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Το μυστικό της Jennifer Lopez είναι να αναμειγνύει αυτά τα δύο προϊόντα μαζί και να τα εφαρμόζει στο πρόσωπο και τον λαιμό. Αυτή είναι η ρουτίνα της, ειδικά μετά από μια ημέρα στην παραλία. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης σημαδιών γήρανσης που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Jennifer Lopez: Πώς δημιουργεί το glass εφέ στο δέρμα της;

Η προστασία από τις ακτίνες του ήλιου είναι ζωτικής σημασίας για την διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας, και η χρήση ενυδατικού προϊόντος με SPF είναι απαραίτητη. Η ίδια ακολουθεί αυτήν την ρουτίνα για να προστατεύσει το δέρμα της και να διατηρήσει τη νεανικότητα και τη λάμψη του.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τα βήματα της και να έχετε μια άψογη επιδερμίδα, δοκιμάστε να αναμείξετε ένα ενυδατικό προϊόν με SPF και ένα προϊόν που προσθέτει λάμψη στο πρόσωπο. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, προστατεύοντας την επιδερμίδα σας από τις αρνητικές επιδράσεις του ήλιου.

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο εξεζητημένο μανικιούρ για τον Αύγουστο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Scarlett Johansson: Λανσάρει το δικό της skincare brand!

HerNewskl

Ακμή: Με αυτούς τους τρόπους θα την καταπολεμήσετε τον χειμώνα

HerNewskl

Lipstick: Το σκούρο κραγιόν γίνεται ξανά τάση!

HerNewskl