HerNews.gr
Beauty

Cherry nails: 4 Τρόποι να δοκιμάσετε αυτή την chic τάση

Τα cherry nails είναι χαριτωμένα και δικαίως τα βλέπουμε παντού, φέτος. Είναι σίγουρα ένα φωτεινό και χαρούμενο σχέδιο για να τονώσουμε τη διάθεσή μας.

Επιπλέον μπορείτε να κάνετε πολλά και διαφορετικά σχέδια, ώστε να έχετε αυτό που σας ταιριάζει και σας αρέσει περισσότερο. Εμείς έχουμε δει τα cherry nails σε ένα νύχι μόνο, ως κάτι δηλαδή διακριτικό, αλλά και με πιο έντονο κόκκινο χρώμα. 

Αν θέλετε ένα διασκεδαστικό, χαριτωμένο σχέδιο χωρίς να ασχοληθείτε με το Hello Kitty, που θα είναι και chic, δείτε τους παρακάτω τρόπους για να το πετύχετε σίγουρα.

Neutral cherries

Ποιος είπε ότι τα κεράσια πρέπει να βάφονται σε κόκκινο μόνο χρώμα; Εμάς πάντως μας αρέσει αυτή η κομψή εκδοχή της τάσης των cherry nails.

Mini cherries

Το γαλλικό μανικιούρ είναι κλασσικό και classy. Όμως μαζι με τα cherry nails γίνεται  σίγουρα ένα καλοκαιρινό στιλ, παραμένοντας κομψό. Ιδανικό σχέδιο στα νύχια που θα ολοκληρώνει άψογα κάθε εμφάνισή σας με φλοράλ φόρεμα. 

Cherry skies

Οι γαλάζιες μύτες φαίνονται κομψές και κλασικές δίπλα σε ένα γλυκό σχέδιο με κεράσια. Εμείς σας προτείνουμε σε αυτή την εκδοχή να επιλέξετε μια baby blue απόχρωση.

Ματ νύχια

Διατηρήστε το απλό με μια γυμνή βάση για να αναδείξετε το σχέδιο με το κεράσι και επιλέξτε ένα ματ βερνίκι νυχιών για ένα σικ μανικιούρ.

Συμβουλές για αδιάβροχο μακιγιάζ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Broom Bob: To καρέ που υιοθετούν όλα τα it girls

HerNewskl

Ρετινόλη: Ποια είναι η ιδανική ποσότητα που φέρνει αποτέλεσμα στο δέρμα;

HerNewskl

Supermodel Nails: To nail trend για όσες λατρεύουν τις nude αποχρώσεις!

HerNewskl