HerNews.gr
Beauty

Συμβουλές για αδιάβροχο μακιγιάζ

Το αδιάβροχο μακιγιάζ είναι ιδανικό όταν πρόκειται να πάτε σε μια θάλασσα ή σε μια πισίνα. Μάλιστα με τα κατάλληλα προϊόντα, το μακιγιάζ σας θα φαίνεται υπέροχο τόσο μέσα, όσο και έξω από το νερό.

Συμβουλές μακιγιάζ στη θάλασσα και στην πισίνα

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να λερώσει ή να τρέξει το προσεκτικά απλωμένο μακιγιάζ σας, επομένως η σωστή εφαρμογή είναι απαραίτητη. Αυτές οι συμβουλές θα βοηθήσουν τα προϊόντα σας να παραμείνουν στη θέση τους.

Δεν πειράζει να αφήσετε το bronzer στο σπίτι. Μπορείτε να έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, αντικαθιστώντας το bronzer με την πούδρα σας.

Επίσης επιλέξτε ένα αδιάβροχο foundation, τέσσερις αποχρώσεις πιο σκούρο από την κανονική σας απόχρωση.

Τα φιμέ lip balms είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα χείλη, αντί να διαλέξετε κραγιόν. Δίνουν στα χείλη σας ένα χρωματισμό χωρίς να χρειάζονται κάποια συντήρηση. Αυτό σημαίνει λιγότερη ανησυχία και περισσότερο χρόνο απόλαυσης!

Προσθέστε ένα setting spray για να δώσετε μακροζωία στην εμφάνισή σας. Είτε είστε έξω στον ήλιο, είτε κάνετε μια βουτιά στην πισίνα, ένας γρήγορος ψεκασμός, μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Απλά βρείτε ένα σπρέι ρύθμισης μακιγιάζ που να αντέχει και σε υψηλές θερμοκρασίες.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα μακιγιάζ καλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να μην λερώνουν όταν κάνετε τις βουτιές σας. Αποφύγετε να τρίβετε το πρόσωπό σας με μια πετσέτα όταν στεγνώνετε. 

Προσέξτε πώς αφαιρείτε το αδιάβροχο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα από σαμπουάν για μωρά με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε εύκολα το eyeliner, τη σκιά και τη μάσκαρα. Για να βγάλετε αδιάβροχα προϊόντα από τα χείλη, βάλτε στα χείλη σας βαζελίνη και σκουπίστε τα με μια πετσέτα χεριών.

Μπορεί η κρέμα νύχτας να βοηθήσει την ξηρή επιδερμίδα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sydney Sweeney: Η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της για το after party των Όσκαρ

HerNews ka

Βίκυ Καγιά: Δοκίμασε το micro-french manicure και είναι πιο κομψή από ποτέ

HerNewskl

Blue Nails: To summer trend που φέρνει τη μαγεία της θάλασσας στον κόσμο της ομορφιάς

Her News b