HerNews.gr
Social News

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Βραδινή έξοδο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 12/7 στο πιο καλοκαιρινό event για όσους αγαπούν τα ζώα σε γνωστό μαγαζί της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πολλοί Έλληνες celebrities τίμησαν με την παρουσία τους τον Λάζαρο Καρανάσιο ιδρυτή του Vetherapy πρότυπου ιατρείου μικρών ζώων, μεταξύ των οποίων ήταν ο Κώστας Τσουρός, η Άντα Λιβιτσάνου και ο σύζυγός της, ο Στάθης Σχίζας, o Γιώργος Αναγνωστάκος, η Μιρκέτα Βιδάλη, η Άννα Ζηρδέλη, ο Αλμπέρτο Μποτία και ο Νίκος Γιαννουλίδης, καθιστώντας έτσι την εκδήλωση πολύ πιο λαμπερή και ξεχωριστή.

Το event αποτέλεσε την ιδανική αφορμή να συγκεντρωθούν άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα, να τιμήσουν τον Λάζαρο Καρανάσιο και να απολαύσουν μία υπέροχη βραδιά στον πιο καλοκαιρινό προορισμό.

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης επέλεξαν matchy matchy outfit σε total black.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε πριν από λίγο καιρό στην Ίο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μοιράστηκαν αρκετά τρυφερά κοινά τους στιγμιότυπα και ένα βίντεο που έκαναν μαζί γυμναστική στην παραλία ανταλλάσσοντας  ταυτόχρονα από ένα φιλί.

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού στην παραλία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Μοιραράκη: Έκλεισε τα 42 – Η χιουμοριστική ανάρτηση της βασίλισσας των χαλιών

Her News

Χρήστος Μάστορας: Έξαλλος με θαμώνα που φλέρταρε τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Her News

Γιάννης Σπαλιάρας: «Το Survivor δεν μου χρωστάει τίποτα»

Her News b