HerNews.gr
Ελλάδα

Μίσος και πάθος για την Άννα Ιβάνκοβα- «Φορτισμένες» ενέργειες βλέπουν οι Αρχές στο σκηνικό θανάτου στο σπίτι της

Κάθε άλλο παρά επαγγελματικό ήταν το σκηνικό που αντίκρισαν οι Αρχές στο ισόγειο της οδού Φυλής, όπου η τρανς Άννα Ιβάνκοβα βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Όπως, άλλωστε, καταγράφηκε και χθες από την «ON time», οι Αρχές έχουν ανακαλύψει πολλά και χρήσιμα στοιχεία μέσα στο μοιραίο σπίτι. Από αποτυπώματα μέχρι και πιθανά δείγματα DNA, αντιλαμβάνεται κανείς πως οι πιθανότητες να υπήρξε προετοιμασία του εγκλήματος σε βάρος της άτυχης 46χρονης Κουβανής, είναι λίγες.

Άννα Ιβάνκοβα: Οι τρανς γυναίκες κακοποιούνται ακόμα και μετά τον θάνατό τους - neolaia.gr

Ή αν υπήρχε τέτοια διάθεση, ο δολοφόνος φαίνεται να αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα με την Άννα. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως η σορός της βρέθηκε βαριά χτυπημένη, πιθανότατα εξαιτίας κάποιου έντονου συναισθήματος, όπως μίσος, αλλά και με πολλαπλούς τρόπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έφερε πολλά χτυπήματα και στο κεφάλι, εκτός από τις δύο βαθιές μαχαιριές από ψαλίδι που βρέθηκε στο σημείο. Τα χτυπήματα φαίνεται να προέρχονται από μη αιχμηρό αντικείμενο, όπως ένα βάζο ή τη βάση ενός κηροπήγιου, όμως ήταν τόσο σφοδρά, που της προκάλεσαν μερική παραμόρφωση. Αντίστοιχα αντικείμενα έχουν βρεθεί και εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Προφυλακτικά

Ένας ακόμη παράγοντας που βοηθά τις Αρχές να ξεκαθαρίσουν το πιθανό σενάριο που οδήγησε στη δολοφονία είναι η ύπαρξη ενός «θησαυρού» από DNA. Συγκεκριμένες πηγές αναφέρουν ότι στο σπίτι της Άννας βρέθηκαν κάποια χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Από το περιβάλλον της 46χρονης υπάρχουν αναφορές πως η Άννα είχε σταματήσει να εκδίδεται εδώ και κάποιους μήνες. Αν αυτή η πληροφορία ευσταθεί, είναι εύλογο το σενάριο ύπαρξης μιας συναισθηματικής σχέσης, η οποία κατέρρευσε εξαιτίας κάποιου τσακωμού.

Ποια ήταν η Anna Ivankova… – Cosmopoliti.com – Χριστίνα Πολίτη

Επίσης, υπάρχουν ίχνη πάλης στο σπίτι, όπως και οι ενδείξεις για χαρακιές-μαστιγώματα στην πλάτη της, ένα κομμάτι του παζλ που προσθέτει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα όσων συνέβησαν από το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Από χθες, πάντως, η «ONtime» αναφέρθηκε στην ύπαρξη βιντεοληπτικού υλικού, όπου φέρεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του φερόμενου δράστη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον ένα πρόσωπο το οποίο εμφανίζεται στο βίντεο δείχνει να επισκέπτεται την Άννα με τρόπο που φανερώνει οικειότητα, ενδεχομένως κάτι που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν.

Υπάρχουν αναφορές που μιλούν για παρουσία και της Άννας σε αυτά τα βίντεο ασφαλείας από τα γύρω σπίτια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως έχουν ληφθεί διαφωτιστικές καταθέσεις από το περιβάλλον της 46χρονης, οι οποίες διαμορφώνουν έναν κύκλο ανθρώπων που μπορούν να συμβάλλουν στην έρευνα.

Ποια ήταν η Anna Ivankova… – Cosmopoliti.com – Χριστίνα Πολίτη

Τέλος, μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή έφερε στο προσκήνιο ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, καθώς δεν απέκλεισε την πιθανότητα να υπήρχαν και οικονομικές διαφορές: «Από τα πολλαπλά χτυπήματα φαίνεται πως πρόκειται για έγκλημα πάθους. Ωστόσο, ερευνάται αν η Ιβάνκοβα είχε και οικονομικές διαφορές με κάποιον ή κάποιους που θα την ήθελαν νεκρή». Φυσικά, τα παραπάνω μπορεί να ερμηνευτούν πολλαπλώς, ενώ υπάρχουν και κάποιες ενδείξεις που υποδεικνύουν ίσως και απώλεια αντικειμένων από το σπίτι της Άννας.

Πηγή: ONTIME

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κολωνός: Ποιοι έχουν συλληφθεί ως τώρα για τον βιασμό της 12χρονης – Ο ρόλος του «Μιχάλη»

Her News

Γιώργος Βάλλης: Όσα δήλωσε στον Γιώργο Αυτιά και στο «ΑΡΤ 90.6»

HerNews ka

25χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στην Κάρπαθο – Τι διέταξε η εισαγγελέας

Her News