HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Όσα δήλωσε στον Γιώργο Αυτιά και στο «ΑΡΤ 90.6»

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου αναφέρθηκε στην εισαγωγή της τηλεϊατρικής στη θαλάσσια πλοήγηση και στα σκάφη αναψυχής, με σκοπό την άμεση διαχείριση εκτάκτων καρδιολογικών καταστάσεων.

Η προτεινόμενη υλοποίηση περιλαμβάνει την υποχρεωτική χρήση τηλε-καρδιογράφου και αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ενώ προτείνεται και η σύναψη ενεργής σύμβασης με εταιρεία ειδικευμένη στις υπηρεσίες επείγουσας τηλε-καρδιολογίας, διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PUPYC (@pupyc_)

«Λέει το σωστό και μπράβο που υπάρχουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό», πρόσθεσε ο κ. Ξηραδάκης αναφορικά με την πρόταση του Γιώργου Βάλλη.

«Ευχαριστώ θερμά τον υπουργό υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη για όλη την βοήθεια που πάντα είναι δίπλα και κοντά σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και στον κλάδο γενικότερα και μας στηρίζει και βοηθάει στο μέγιστο και ευχαριστούμε πολύ τον δημοσιογράφο κ, Γιωργο Αυτιά που πάντα είναι δίπλα σε όλους τους ναυτικούς μας και φυσικά ο σταθμός του ΣΚΑΪ! Συγχαρητήρια στον Κύριο Ξηραδάκη  για την θέση που πήρε , μας τιμά ιδιαίτερα», δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης.

Ο Γιώργος Βάλλης στο ΑΡΤ 90.6

Ακόμη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, σε συνέντευξή του στο ΑΡΤ 90.6 και τον δημοσιογράφου Λάζο Μαντικό, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, μας μίλησε για τις υπάρχουσες συνθήκες στα εργασιακά δικαιώματα των ναυτικών γυναικών.

«Σε ένα τόσο δύσκολο επάγγελμα με πολύ μεγάλες εισφορές και με αφορμή την επέκταση του 9μηνου επιδόματος μητρότητας σε όλες τις ασφαλισμένες του ΕΦΚΑ (αγρότισσες και αυτοαπασχολούμενες) ζητάμε την ίση μεταχείριση των ασφαλισμένων γυναικών του ΝΑΤ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βάλλης.

Γιώργος Βάλλης: Η συνάντηση με τον Γιάννη Πλακιωτάκη & η επιστολή για τα δικαιώματα των γυναικών που εργάζονται στη θάλασσα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Ρεκόρ» με 3.215 νέα κρούσματα – 484 οι διασωληνωμένοι – 46 νεκροί

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Βρέθηκε καλεσμένος στα «Παραπολιτικά 90,1» & μίλησε για τη νέα τουριστική σεζόν

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Μιλά στο HerNews για τα επεισόδια στου Ρέντη & για τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό

HerNews ka