HerNews.gr
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου στο βενζινάδικο

Παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αστυνομία ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου Αλβανού, μπροστά από βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για 45χρονο, συμπατριώτη του θύματος. Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, έφτασε το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ομολογώντας την πράξη του και θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των διωκτικών Αρχών.

Κατά πληροφορίες, ο 45χρονος ισχυρίζεται ότι υπήρξε φίλος με το θύμα κι ότι η αιτία του καβγά τους ήταν οικονομικοί λόγοι. Παραμένει υπό κράτηση και αυτή τη στιγμή εξετάζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης.Το χρόνικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα κάθονταν νωρίτερα μαζί σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν, και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Κινήθηκαν προς γειτονικό πρατήριο καυσίμων, προκειμένου να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους, ωστόσο, συνέχισαν να καυγαδίζουν και τότε ο ένας από τους δύο κατέβηκε από το όχημά του και με όπλο πυροβόλησε τον δεύτερο και εξαφανίστηκε, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και περίοικων.

αστυνομια

Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ο τραυματίας κατέληξε πριν προλάβουν οι διασώστες να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο δράστης αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το σημείο μετά τους πυροβολισμούς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάρισα: Ουρές δεκάδων ανθρώπων για την αιμοδοσία για τους τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη (Εικόνες)

HerNews ka

Καιρός: Λασποβροχές, συννεφιά & κορύφωση της μεταφοράς σκόνης

HerNews ka

Καμπανάκι πολέμου στην Αθήνα – Έκτακτο ΚΥΣΕΑ στις 12:00

HerNews ka