HerNews.gr
Μόδα

Τα must have items για ένα καλοκαιρινό look

Υπάρχουν μερικά must have items που μπορούν να απογειώσουν ένα καλοκαιρινό look σας. Γι’ αυτό κι εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας όσα χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε σε κάθε εμφάνισή σας.

1. Γυαλιά ηλίου

Το πρώτο στοιχείο για ένα καλοκαιρινό look είναι τα γυαλιά ηλίου. Εξυπηρετούν δύο σκοπούς, από τη μία προστατεύουν τα μάτια σας από τις λαμπερές ακτίνες του ήλιου κι από την άλλη σας κάνουν να φαίνεστε τόσο κομψή. Αποκτήστε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να τα φοράτε όλο το καλοκαίρι. Μπορεί να είναι statement ή κλασικό στιλ, απλά βρείτε ένα ζευγάρι που ταιριάζει στο πρόσωπό σας και θα θέλετε να το φορέσετε με τα πάντα.

2. Καπέλο

Τα καπέλα όχι μόνο προστατεύουν το πρόσωπό σας από τον ήλιο, αλλά προσθέτουν προσωπικότητα σε ένα καλοκαιρινό look. Υπάρχουν πολλά στιλ καπέλων. Υπάρχει κάτι για όλες. Φροντίστε να βρείτε ένα καπέλο που να ταιριάζει με πολλά ρούχα. Το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου προσθέτουν αυτό το επιπλέον που χρειάζεται ένα ντύσιμο, για να γίνει από απλό και βαρετό, χαριτωμένο και κομψό.

3. Άνετα παπούτσια

Το καλοκαίρι έχει να κάνει με την άνεση και τη χαλάρωση, και θέλετε αυτό να το περάσετε και σε κάθε καλοκαιρινό look. Διαλέξτε λοιπόν άνετα παπούτσια όπως flat sandals ή mules, που θα μπορείτε να τα φοράτε όλη μέρα.

Θα μπορούσατε επίσης να φορέσετε χαριτωμένα strappy sandals ή σανδάλια slides. Βρείτε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα θέλετε να φοράτε κάθε μέρα του καλοκαιριού. Όπως τα γυαλιά ηλίου και τα αξεσουάρ, θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο και τα παπούτσια.

And Just Like That: Τα καλύτερα outfits που έχουμε ξεχωρίσει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Fashion Week: Τα εντυπωσιακά hair cuts που λατρέψαμε

Her News b

Τόνια Σωτηροπούλου: Φόρεσε το πιο sexy παντελόνι της σεζόν!

HerNewskl

FASHION ALERT: Οι τσάντες HOFF έφτασαν στην Ελλάδα και γίνονται ανάρπαστες

Her News