HerNews.gr
Μόδα

And Just Like That: Τα καλύτερα outfits που έχουμε ξεχωρίσει

Η δεύτερη σεζόν του And Just Like That έχει ξεκινήσει και η μόδα φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο. Οι τρεις πρωταγωνίστριες, η Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), η Μιράντα Χομπς (Σίνθια Νίξον) και η Σάρλοτ Γιορκ (Κρίστιν Ντέιβις), φαίνονται περισσότερο κομψές από ποτέ, όπως και μερικά από τα νέα πρόσωπα που είδαμε να παρουσιάζονται στην πρώτη σεζόν.

And Just Like That: Τα ρούχα που έχουμε ξεχωρίσει στη 2η σεζόν

Ένα από τα πιο όμορφα και άνετα φορέματα που έχουμε δει στη Carrie μέχρι τώρα. Οι αποχρώσεις του κίτρινου και του λιλά ταιριάζουν πάρα πολύ, δίνοντας μια παιχνιδιάρικη νότα στο ντύσιμο.

Αυτό το κόκκινο μάξι φόρεμα ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της Charlotte. Το έχει συνδυάσει με floral γόβες, δίνοντας μια πιο girly πινελιά στο outfit της.

Η Carrie ντύθηκε ως η ιδρύτρια του Cosmopolitan Helen Gurley Brown, για να παρευρεθεί στο αποκριάτικο πάρτι της Charlotte για το Halloween. Συνδύασε ένα ροζ σακάκι πάνω από ένα χρυσό πουά φόρεμα.

Η Miranda αψήφησε τον ενδυματολογικό της κώδικα και δημιούργησε το πιο κομψό φθινοπωρινό της σύνολο. Το ριγέ πλεκτό με τη ριγέ φούστα, δημιουργούσαν ένα ενδιαφέρον σύνολο. Το μωβ φουλάρι της ήταν το τέλειο ποπ χρώμα σε ένα κατά τα άλλα καφέ σύνολο.

Η Seema στη 2η σεζόν εμφανίζεται πιο κομψή από ποτέ. Εδώ την βλέπουμε με ένα chic μεταξωτό φόρεμα. Το look ολοκληρώνει η δερμάτινη τσάντα Hermès Birkin και τα πέδιλα Gucci.

Mules: Πώς να φορέσετε τα πιο chic παπούτσια του καλοκαιριού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H Jenna Ortega είναι το νέο πρόσωπο της Αdidas!

HerNewskl

La Chaine: Η συλλογή SS21 έχει όνομα “I will make you proud”

Her News b

Tips για να ταιριάξεις τα παπούτσια με τα ρούχα σου

Her News