HerNews.gr
Social News

Κιάρα Φεράνι: Η Ιταλίδα influencer ξετρελάθηκε με τις ομορφιές της Μυκόνου

Στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο βρέθηκε τις περασμένες ημέρες η Κιάρα Φεράνι.

Η διάσημη blogger από την Ιταλία, που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας, συνδύασε τις καλοκαιρινές της διακοπές με το bachelorette της αδερφής της, Φραντσέσκας, που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ρικάρντο Νικολέτι, και περνά μοναδικές στιγμές.

Με την παρέα της, η Κιάρα Φεράνι διασκέδασε, απήλαυσε τις βόλτες τους, κολύμπησε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και δοκίμασε την ελληνική κουζίνα.

Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει «πλημμυρίσει» με φωτογραφίες της από τη νησί των ανέμων, το οποίο διαφημίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

Οι 29 εκατομμύρια φανς της, που την ακολουθούν πιστά, σε κάθε της ανάρτηση σπεύδουν να της κάνουν like και να αποθεώσουν στα σχόλια τόσο την ίδια όσο και τη Μύκονο.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, η Κιάρα Φεράνι ποζάρει με φόντο την πισίνα και τη θάλασσα ενώ δύει ο ήλιος, φορώντας ένα φόρεμα στους τόνους του ηλιοβασιλέματος.

Σε άλλη της ανάρτηση, η Κιάρα Φεράνι ποζάρει με ένα γαλάζιο ντε πιες, με το φόντο αυτή τη φορά της θάλασσας και συγκεντρώνει περισσότερα από 142.000 likes.

«Ελλάδα σε αγαπώ», αναφέρει στη λεζάντα της εκφράζοντας τα συναισθήματά της για τη χώρα μας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Toni Braxton: Ποζάρει σχεδόν γυμνή για τα 56α γενέθλιά της

HerNews ka

Ariana Grande: Έκοψε τα μακριά μαλλιά της, μετά το γάμο της

Her News

Angelina Jolie: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον πόλεμο στην Ουκρανία

HerNewskl