HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Δείτε πως γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους

Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους , ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους με την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι γευμάτισε στο Beverly Hills την Κυριακή με τον 11χρονο γιο του ηθοποιού, Samuel, και τα 15χρονα δίδυμα της Τζένιφερ Λόπεζ, Emme και Maximilian.

Η Τζένιφερ Λόπεζ συνδύασε τις νυφικές λευκές γόβες με ένα φόρεμα με στάμπα paisley για την έξοδο του Σαββατοκύριακου.Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Η νικήτρια των Grammy είχε  τα μαλλιά της γυαλιστερά και συνδύασε το look με μια τσάντα Chanel και πολυεπίπεδα κολιέ.

Ο Affleck, που οδήγησε τα μέλη της οικογένειάς του για μεσημεριανό γεύμα με το μπλε Bronco του, συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο με σκούρο τζιν και καφέ oxfords.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Τα άλλα δύο παιδιά του Άφλεκ με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ – η Βάιολετ, 17 ετών και η Σεραφίνα, 14 – δεν ήταν παρόντες στην οικογενειακή έξοδο.

Μετά την οικογενειακή έξοδο, η Τζένιφερ και ο Μπεν εθεάθησαν να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι περπάτησε χέρι-χέρι καθώς κατευθύνονταν στο hotspot των διασημοτήτων Τζόρτζιο Μπάλντι στη Σάντα Μόνικα.

Η Τζένιφερ άλλαξε σε ένα λευκό ημιδιαφανές μίνι φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με λαμπερές παγιέτες και φόρεσε ένα ζευγάρι ασημί πέδιλα.

Συνδύασε με μια πράσινη τσάντα clutch και ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μερικά ασημένια σκουλαρίκια και ένα κομψό ασημένιο βραχιόλι.

Καθώς κατευθύνονταν στο εστιατόριο, ο Μπεν αγκάλιασε τη σύζυγό του γρήγορα πριν της πιάσει το χέρι και την οδηγήσει μέσα.

Κατά τη διάρκεια του γεύματός τους, ο σερβιτόρος του ζευγαριού έφερε μια τούρτα με ένα κερί στο τραπέζι για τον εορτασμό της επετείου του γάμου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Όσα είπε λίγο πριν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της

HerNewskl

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν ήξερα τα οικονομικά στοιχεία του συμβολαίου μου, απλώς το υπέγραψα»

HerNews ka

Χάρι – Μέγκαν: Οι ευχές στον βασιλιά Κάρολο & στην Κέιτ Μίντλετον

HerNews ka