HerNews.gr
Διεθνή

Χάρι – Μέγκαν: Οι ευχές στον βασιλιά Κάρολο & στην Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έστειλαν μηνύματα για «περαστικά» στην Κέιτ Μίντλετον και τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ εν μέσω των αντίστοιχων φόβων για την υγεία τους.

Πηγή κοντά στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ είπε στη Mirror ότι «ο βασιλιάς και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν λάβει υποστήριξη από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν σχετικά με την υγεία τους».

Η πηγή σημείωσε επίσης ότι το ζευγάρι έχει «επικοινωνήσει με τα δύο μέρη με διαφορετικούς τρόπους για να μεταδώσει την ανησυχία και τις καλύτερες ευχές τους».

Η αναφορά έρχεται λίγες μέρες αφότου η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά , την οποία το παλάτι του Κένσινγκτον περιέγραψε ως «προγραμματισμένη» επέμβαση.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της», ανέφερε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε μέσω Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο πεθερός της Μίντλετον, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, 75 ετών, αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση την επόμενη εβδομάδα για τη θεραπεία ενός διευρυμένου προστάτη.

Πηγές  είπαν στην Telegraph  ότι ο Χάρι αρχικά έμαθε για την ιατρική κατάσταση του πατέρα του  μέσω των μέσων ενημέρωσης.

Μισθωτοί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ισχυρίστηκαν ότι προσπάθησαν να ειδοποιήσουν όλα τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Χάρι, ο οποίος  παραιτήθηκε από τον ρόλο του  το 2020 και μετακόμισε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια με τη Μαρκλ.

Ωστόσο, τα μηνύματα φέρεται να έφτασαν στον πρίγκιπα Χάρι μετά τη δημόσια ανακοίνωση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι σημειώθηκε ότι η κατάσταση του μονάρχη είναι «καλοήθης».

«Θα πάει στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική διαδικασία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Όσο για την Κέιτ, είναι «απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα», καθώς αναρρώνει από την επέμβασή της, σύμφωνα με το παλάτι.

Η μητέρα τριών παιδιών ελπίζει να «διατηρήσει όσο το   δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλει να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες εμφανίσεις της», εξήγησε η βασιλική οικογένεια σε ανακοίνωσή της.

«Ανυπομονεί να επαναφέρει όσο το δυνατόν περισσότερους, το συντομότερο δυνατό».

Οι πολλαπλές κρίσεις υγείας και το υποτιθέμενο «κλαδί ελιάς» του Χάρι και της Μέγκαν, έρχονται λίγους μήνες αφότου  ο Πιρς Μόργκαν ισχυρίστηκε ότι  ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Όμιντ Σκόμπι ονόμασε τον Κάρολο και την Μίντλετον ως «βασιλικούς ρατσιστές»  που εξέφρασαν ανησυχία για το χρώμα του δέρματος του Πρίγκιπα Άρτσι.

Κέιτ Μίντλετον: Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ισραήλ: Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη – «Την πυροβόλησαν πισώπλατα»

HerNews ka

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία το προσωμοίωμα από το καλούπι του αριστερού της χεριού- Υπολογίζεται να φτάσει τις 40.000 λίρες

HerNews ka

The Crown: Η σκηνή του δυστυχήματος της Πριγκίπισσας Diana

HerNews ka