HerNews.gr
Social News

Σπύρος Φωκάς: Στο νοσοκομείο μετά τις φωτιές ο ηθοποιός – Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

Ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του, Λίλιαν, ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους, που είδαν τις φλόγες να βρίσκονται σε επικίνδυνη απόσταση από το σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Καλαμακίου.

Το ζευγάρι είχε έτοιμα σε μια βαλίτσα μερικά απαραίτητα πράγματα τους και ήταν σε επιφυλακή σε περίπτωση που χρειαστεί να εκκενώσουν το σπίτι τους, ύστερα κι από το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας.

«Έχουμε ετοιμάσει τα πράγματά μας και ο Θεός να βάλει το χέρι του» είπε η Λίλιαν Φωκά, στην εφημερίδα «Espresso», αφού είχε δει από πολύ νωρίς τη φωτιά να καίει τα πάντα στην περιοχή Καλλιθέα Κορινθίας.

Αναγκάστηκαν να αφήσουν το σπίτι τους, με τον Σπύρο Φωκά που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Η σύζυγος του ηθοποιού Λίλιαν Φωκά, ανήρτησε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία ο ηθοποιός είναι εμφανώς εξαντλημένος και ξαπλωμένος στο φορείο.

«Φύγαμε…. Μακριά από τη φωτιά» έγραψε η Λίλιαν Φωκά στην ανάρτηση.

Σπύρος Φωκάς: Σε πανικό ο ηθοποιός και η σύζυγός του που είδαν τις φλόγες να πλησιάζουν το σπίτι τους – «Παναγιά μου, βοήθησέ μας»

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

North West: Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West κυκλοφορεί με “παιδική” τσάντα 4.000 δολαρίων

HerNews ka

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Διακοπές στην Κεφαλονιά το ερωτευμένο ζευγάρι

HerNews ka

Η Ariana Grande σε ρόλο κριτή στο “The Voice”

Her News b