HerNews.gr
Social News

North West: Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West κυκλοφορεί με “παιδική” τσάντα 4.000 δολαρίων

Η Kim Kardashian έδειξε άλλη μια διασκεδαστική έξοδο με τα παιδιά της ενώ βρισκόταν στο Τόκιο αυτή την εβδομάδα και η 9χρονη κόρη της North West, έκλεψε την παράσταση, όπως συνήθως, με παστέλ πλεξούδες και μια σειρά από ιδιόρρυθμες τσάντες σχεδιαστών.

Η Kim δημοσίευσε τα στιγμιότυπα χθες στο Instagram, δείχνοντας φωτογραφίες και βίντεο που περιελάμβαναν το μεγαλύτερο παιδί της της North να κρατά μια ροζ τσάντα Prada (1.950 δολαρίων) καθώς επισκέπτονταν ένα καφέ σκαντζόχοιρων στην Ιαπωνία.

Η North πρόσθεσε ροζ γυαλιά ηλίου και μαύρες σαγιονάρες πλατφόρμας στην εμφάνισή της, που περιελάμβανε ένα ζευγάρι παντελόνι με λαδί πράσινο χρώμα, τα οποία συνδύασε με ένα φαρδύ γραφικό μπλουζάκι στην ίδια απόχρωση.

Το μοντέρνο παιδί χαμογέλασε καθώς κρατούσε έναν σκαντζόχοιρο σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Kardashian, με τη μικρότερη αδερφή της Chicago, 5 ετών, να πηγαίνει casual με ένα ροζ φούτερ Epcot με τη Minnie Mouse καθώς απολάμβανε την έξοδο.

Ο North δεν είναι το μόνο παιδί της οικογένειας που έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια να κουβαλάει ένα ακριβό πορτοφόλι Prada.

Η ξαδέρφη της Stormi Webster, η κόρη της Kylie Jenner, έχει επίσης κρατήσει μια τσάντα από την ίδια επανεκδοθείσα σειρά Prada, κουβαλώντας μια από τις τσάντες το 2020 όταν ήταν μόλις 2 ετών.

Επιπλέον, η North έφερε και άλλα λαμπερά αξεσουάρ στην περιπέτειά της στο Τόκιο.

Κουβαλούσε ένα πορτοφόλι Judith Lieber Hello Kitty με κρύσταλλο 895 δολαρίων ενώ επισκεπτόταν το θεματικό πάρκο Sanrio Puroland με την οικογένειά της, κουβαλώντας επίσης ένα Hello Kitty Olympia Tan χιαστί σε σχήμα κουτιού γάλακτος που αρχικά πωλούνταν για 1.200 δολάρια.

Η North, η Chicago και η Kim ντύθηκαν με ροζ ρούχα για την ημερήσια έξοδο της Hello Kitty, με τη North να φορά ένα μονόχρωμο ροζ μπλουζάκι, φαρδιά παντελόνια και λευκά αθλητικά παπούτσια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καίτη Φίνου: «Κοιμάμαι πάνω από 10-12 ώρες κάθε μέρα – Πρέπει να πάω σε γιατρό»

Her News

Η Sarah Jessica Parker βρέθηκε θετική στον κορονοϊό- Αναβλήθηκε η παράσταση που πρωταγωνιστεί

HerNewskl

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο χωρισμός & η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα…

Her News b