HerNews.gr
Social News

Βίκυ Καγιά: Για μπάνιο σε πασίγνωστο beach bar της Μυκόνου με τον γιό της Κάρολο – ΦΩΤΟ

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη Μύκονο με τον σύζυγο και τα παιδιά της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μετά την αποχώρηση της από το Shopping Star έπειτα από 7 χρόνια ,η Βίκυ Καγιά αποφορτίζεται από την πολύ απαιτητική για εκείνη χρονιά, καθώς όπως είχε δηλώσει πρόσφατα θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της.

Μάλιστα πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις καλύτερες στιγμές της στο Shopping Star στο οποίο έγραψε: “I will always love you  @shoppingstartv ! Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του 7 χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ολα για το χιούμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @starchanneltv  για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του shopping star που δούλεψε ακούραστα 7 χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ! Εις το επανιδείν!”

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό σε κόκκινο χρώμα και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, απολαμβάνει ιδιαίτερα τις οικογενειακές στιγμές με τον 5χρονο γιό της Κάρολο στην παραλία της Μυκόνου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lindsay Lohan: Η φωτογραφία από το baby shower του μωρου της

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: Ξεκινάει τις ετοιμασίες για τη βάφτιση του “Νουνίτο”

HerNews ka

Maestro: Νέες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στους Παξούς

HerNews ka