HerNews.gr
Social News

Θοδωρής Μαροσούλης: «Η καρδιά μου σου ανήκει» – Η τρυφερή εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο μετά το φινάλε της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν, απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους.

Το ζευγάρι βάπτισε πρόσφατα την κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεάνις ενώ την ίδια μέρα ο Θοδωρής Μαροσούλης επιφύλασσε και έναν “γάμο έκπληξη” στην Ελεονώρα Μελέτη καθώς μετά τη βάπτιση παντρεύτηκαν.eleonora111Να σημειωθεί ότι η Ελεονώρα Μελέτη δεν γνώριζε ότι ο Θοδωρής Μαροσούλης σκόπευε να ζητήσει το χέρι της, όταν ξαφνικά το ανακοίνωσε στους καλεσμένους και όπως δήλωσε η Φλόριντα Πετρουτσέλι «Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό, λέγαμε αποκλείεται».

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της.

Το ζευγάρι βρίσκεται διακοπές και το απόγευμα της Πέμπτης 20/7 ο Θοδωρής Μαροσούλης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία δίνει μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Η καρδιά μου σου ανήκει» έγραψε στα αγγλικά ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη: Tο φύλο του μωρού της με τον Ίαν Στρατή

Her News

Σούπερ Κική για Γιώργο Λιάγκα: “Έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο”

Her News b

Sarah Jessica Parker: Οι ευχές από τους συμπρωταγωνιστές της για τα γενέθλιά της

HerNewskl