HerNews.gr
Social News

Maestro: Νέες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στους Παξούς

Τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς “Maestro” έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς να βρίσκονται ήδη στους Παξούς.

Το “Maestro” που ήδη έχει καταπλήξει τους θεατές και εκτός Ελλάδας στο Netflix, αναμένεται να μας συγκλονίσει και στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Όπως είχε δηλώσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Ελένη», κάποιες ημέρες γίνεται παράλληλο γύρισμα σκηνών, καθώς μέχρι τις 10 του μήνα θα πρέπει να φύγουν από το νησί, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα.

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “Maestro”

Στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να εξιχνιάσει το έγκλημα του Χαράλαμπου (Γιάννη Τσορτέκη). Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο πρόσωπο θα ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Μιλώντας για τον β’ κύκλο η Κλέλια Ανδριολάτου ανέφερε για τον ρόλο της: «Σε αυτή τη φάση που συναντάμε την Κλέλια, στον δεύτερο κύκλο, τη βρίσκουμε σε μια διαφορετική συναισθηματική θέση. Έχει περάσει κάτι που είναι πρωτόγνωρο γι’ αυτήν, αυτό είναι ο έρωτας και η απόρριψη, και τα δυο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Είναι πλέον πιο ώριμη συναισθηματικά. Στους Παξούς, είναι σαν ένας παράδεισος. Κάθε μέρα λέω ευχαριστώ».

Από την πλευρά της η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε: «Ένιωσα πάρα πολύ μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που αντιμετώπισαν τη σκηνή του ξυλοδαρμού μου με αυτόν τον τρόπο και που ένιωσαν αυτό που νιώσαμε κι εμείς. Ήταν μεγάλη ικανοποίηση και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μια παρέα με ξένους, μας είδε να περπατάμε με τον Χριστόφορο και άρχισαν να μας χαιρετάνε και μου λέει μια κοπέλα, “mother, mother, you are the mother”. Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εξηγεί τι σημαίνει το logo του Ιδρύματός της “Ioanna Paliospirou Foundation”

HerNews ka

Paris Hilton: Δείτε το γλυκό βίντεο με τον γιό της να κοιμάται στην αγκαλιά της

HerNews ka

Τζούλια Ρόμπερτς: Η σπάνια φωτογραφία με τον Ντάνι Μόντερ για την 21η επέτειό τους

HerNews ka