HerNews.gr
Beauty

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή είναι η θεραπεία σώματος που κάνει κάθε καλοκαίρι

Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται σε πυρετό γυρισμάτων για τη νέα της σειρά, παρόλα αυτά δεν σταματά να μοιράζεται τις beauty προτιμήσεις της.

Αθηνά Οικονομάκου

Ένα από τα μυστικά που μοιράστηκε είναι μια θεραπεία σώματος που προετοιμάζεται να κάνει πριν από τις διακοπές.

Το σώμα και η επιδερμίδα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι απόλυτα εντυπωσιακά και ακολουθεί μια περιποίηση που της δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Πέρα από την συνέπεια στη γυμναστική, έχει δώσει έμφαση και στην περιποίηση της επιδερμίδας, κάτι που βοηθάει να διατηρεί τη λάμψη και την υγιή εμφάνιση του δέρματος της.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή είναι η θεραπεία σώματος που κάνει κάθε καλοκαίρι

Η θεραπεία σώματος που προτιμά η Αθηνά περιλαμβάνει πολλά επαγγελματικά βήματα. Αρχικά, περιλαμβάνει απολέπιση της επιδερμίδας για να απαλλαγεί από νεκρά κύτταρα και να αποκαλυφθεί ο φρέσκος, νεανικός χαρακτήρας της. Στη συνέχεια, η θεραπεία προσφέρει ενίσχυση του ενυδατικού μανδύα και βαθιά θρέψη των κυττάρων, χαρίζοντας λάμψη και ελαστικότητα.

Αθηνά Οικονομάκου

Επίσης, περιλαμβάνει αντιοξειδωτική ή αποτοξινωτική θρεπτική μάσκα σώματος που βοηθάει να αναζωογονηθεί και να αποκτήσει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο το δέρμα. Τέλος, η θεραπεία περιλαμβάνει και χρήση υπερήχων για την τοπική συσσώρευση λίπους.

Το τελευταίο βήμα της θεραπείας είναι η χρήση υπερήχων, οι οποίοι στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπου υπάρχει συσσώρευση λίπους ή κυτταρίτιδα. Οι υπερήχοι βοηθούν στη διάσπαση των λιπιδίων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, επιτρέποντας στο δέρμα να φαίνεται πιο λείο και σφριγηλό.

Είναι προφανές ότι η Αθηνά Οικονομάκου δεν κάνει συμβιβασμούς όταν πρόκειται για τη φροντίδα του σώματος και της επιδερμίδας της. Η περιποίηση που ακολουθεί πριν από τις διακοπές της βοηθάει να είναι εκθαμβωτική και να διατηρεί την επιδερμίδα της υγιή και λαμπερή, ενώ το καλά διαμορφωμένο σώμα της αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεχούς φροντίδας και συνέπειας στην άσκηση.

Αθηνά Οικονομάκου: Ανακαλύψαμε το chic μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Έκανε ένα άκρως περίπλοκο και ρομαντικό γαλλικό

HerNewskl

Ηalf up hairstyle: Eίναι ξεκάθαρα το πιο girly χτένισμα

HerNewskl

Jennifer Lopez: Τόλμησε την vampy κόκκινη απόχρωση στο μακιγιάζ της

HerNewskl