HerNews.gr
Ελλάδα

«Σας ευχαριστώ που σβήσατε τη φωτιά, ήρθα να σας φέρω λίγο κρύο νερό να δροσιστείτε» – Συγκινεί η κίνηση ενός μικρού παιδιού

Το βράδυ της Κυριακής 23/7 οι πυροσβεστικές δυνάμεις ήρθαν αντιμέτωπες με αρκετές αναζωπυρώσεις, ενώ από το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν στο σημείο εναέριες δυνάμεις.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, η φωτιά στη Ρόδο θα συνεχίσει να μαίνεται και τις επόμενες ημέρες.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής μαζί με εθελοντές και στην Κέρκυρα, ενώ με το πρώτο φως τις ημέρας ξεκίνησαν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα.

Μια ανάρτηση στη σελίδα “Εποχικοί Πυροσβέστες”, στην οποία απεικονίζεται ένα μικρό αγόρι πάνω στο ποδήλατο του να κουβαλάει νερά σε σακούλες για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, συγκινεί. 

Δείτε την ανάρτηση

“Όταν σκάει μύτη μέσα στη ζέστη ένας πιτσιρικάς από το πουθενά, με ντάλα ήλιο, έχοντας κάνει πάνω από δύο χιλιόμετρα διαδρομή με το ποδήλατό του σε δρόμους που δυσκολεύονται ακόμα και 4χ4 να ανέβουν, λέγοντας σου “ Σας ευχαριστώ που σβήσατε τη φωτιά, ήρθα να σας φέρω λίγο κρύο νερό να δροσιστείτε ” , νιώθεις ότι υπάρχει ελπίδα”.

Νεότερα Άρθρα

Εκτός κινδύνου ο Ηλίας Μαμαλάκης: Βγήκε από την εντατική

Her News

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Στο τρίτο βαγόνι συνεχίζονται οι έρευνες – Επιχειρείται να τεμαχιστεί με μεγάλη προσοχή

HerNews ka

Ραφήνα: Ομολόγησαν οι δολοφόνοι του 42χρονου – Για ένα σκούντημα και δυο άγρια βλέμματα ο φονικός καβγάς

Her News b